PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

O altfel de afacere: Soțul și soția vindeau droguri în județul Satu Mare. Au fost prinși în flagrant

O altfel de afacere: Soțul și soția vindeau droguri în Satu Mare. Cei doi vindeau drogurile din mașină, însă întreaga afacere s-a prăbușit când au fost prinși în flagrant.

Potrivit informațiilor PortalSM, în data de 6 februarie 2024, cei doi soți, aflați în interiorul unui autoturism parcat pe o stradă din județul Satu Mare, au fost surprinși în timp ce dețineau în scopul comercializării o cantitate totală de 79,4 grame de substanță cristalină, ce conținea 2-MMC (2-Methylmethcatinone), recunoscută pentru potențialul său psihoactiv.

Conform procesului verbal de constatare a infracțiunii flagrante, bărbatul și femeia au fost implicați activ în tranzacționarea substanței interzise, fiind surprinși vânzând o cantitate de 49,8 grame din acest drog unui colaborator al organelor judiciare sub acoperire. Tranzacția a avut loc în schimbul sumei de 10.000 de lei.

Acum cei doi se află în penitenciar și urmează să fie judecați ,,pentru săvârșirea infracțiunii de efectuare fără a deține autorizație eliberată în condițiile legii, de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive”.