Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

O altfel de afacere: Soțul și soția vindeau droguri în județul Satu Mare. Au fost prinși în flagrant

O altfel de afacere: Soțul și soția vindeau droguri în Satu Mare. Cei doi vindeau drogurile din mașină, însă întreaga afacere s-a prăbușit când au fost prinși în flagrant.

Potrivit informațiilor PortalSM, în data de 6 februarie 2024, cei doi soți, aflați în interiorul unui autoturism parcat pe o stradă din județul Satu Mare, au fost surprinși în timp ce dețineau în scopul comercializării o cantitate totală de 79,4 grame de substanță cristalină, ce conținea 2-MMC (2-Methylmethcatinone), recunoscută pentru potențialul său psihoactiv.

Conform procesului verbal de constatare a infracțiunii flagrante, bărbatul și femeia au fost implicați activ în tranzacționarea substanței interzise, fiind surprinși vânzând o cantitate de 49,8 grame din acest drog unui colaborator al organelor judiciare sub acoperire. Tranzacția a avut loc în schimbul sumei de 10.000 de lei.

Acum cei doi se află în penitenciar și urmează să fie judecați ,,pentru săvârșirea infracțiunii de efectuare fără a deține autorizație eliberată în condițiile legii, de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive”.

2 comentarii

  1. Vasy Răspunde

    Eu zic ca de nu era colaboratorul, nu era tranzactia :-)) Oare tine la tribunal treaba asta? E ca si cum un colaborator din asta m-ar injura, m-ar provoca iar dupa ce i-as arde doua si o tigaie in cap, m-ar duce la zdup pentru ca sunt violent. Nu stiu ce sa zic, pacat ca prinde doar faramiturile pe cei cu cateva grame iar cei mari cu kilogramele mereu scapa… interesant.

  2. H&R Răspunde

    Family affair.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.