PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO&VIDEO. Primele imagini! Kereskenyi Gabor a deschis porțile din Parcul Central

Kereskenyi Gabor, primarul municipiului Satu Mare, a deschis porțile, în această dimineață, în Parcul Central din municipiul Satu Mare. Acesta a prezentat sătmărenilor parcul cu câteva ore înainte de deschiderea oficială, prin intermediul presei.

El a precizat că îi așteaptă pe toți sătmărenii, astăzi, începând cu ora 17.00, în fața hotelului Dacia, acolo unde va avea loc un spectacol pregătit cu ocazia deschiderii Parcului Central.

„Este o zi istorică! Este o zi foarte importantă în orașul nostru. Am ajuns la capătul unui drum destul de lung. Încă din 2016, am spus că modernizarea centrului vechi și crearea de căi pietonale este un pas obligatoriu pentru dezvoltarea orașului nostru […] Așteptăm toți sătmărenii la ora 17,00, la un program artistic pe care l-am organizat cu prilejul deschiderii Parcului Central. ”, a declarat Kereskenyi Gabor la fața locului.

Lucrările din Centrul Vechi al municipiului Satu Mare au fost finalizate, iar începând de astăzi, noua zonă centrală complet reabilitată se deschide oficial. Marți, de dimineață până spre seară, au avut loc pregătiri intense și curățenie generală pentru marea deschidere de astăzi.

Transmisiune LIVE PortalSM:

GALERIE FOTO: