PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Prins beat la volan, un polițist din Satu Mare a scăpat ieftin. A fost condamnat cu suspendare

Prins beat la volan, un polițist de frontieră din Satu Mare a scăpat ușor. El s-a urcat la volan după ce a consumat diferite tipuri de băuturi alcoolice, inclusiv tărie, și a condus pe Drumul Național 19 până a fost oprit de un echipaj de poliție pe raza localității Ciuperceni. A scăpat, însă, ușor: a fost condamnat cu suspendare.

Potrivit informațiilor PortalSM, polițistul de frontieră a fost oprit de un echipaj pentru un control de rutină. După verificarea actelor, întrucât acesta emana un puternic miros de alcool, a fost testat cu aparatul etilotest. Polițistul a spus că a participat la sărbătorirea zilei onomastice a unui prieten într-un club din Satu Mare, iar în timpul evenimentului a consumat băuturi tari, bere și vin. Cu toate acestea, s-a urcat la volanul autoturismului său și a condus până a fost oprit de un echipaj al poliției rutiere.

În fața instanței, polițistul de frontieră a recunoscut și regretat fapta comisă, spunând că pentru el aceasta a fost o lecție de viață. Polițistul a scăpat ieftin. El a fost condamnat la un an și două luni închisoare cu suspendare ,,pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe”.