Ultima actualizare: azi, 13:20

Locale

Prins beat la volan, un polițist din Satu Mare a scăpat ieftin. A fost condamnat cu suspendare

Prins beat la volan, un polițist de frontieră din Satu Mare a scăpat ușor. El s-a urcat la volan după ce a consumat diferite tipuri de băuturi alcoolice, inclusiv tărie, și a condus pe Drumul Național 19 până a fost oprit de un echipaj de poliție pe raza localității Ciuperceni. A scăpat, însă, ușor: a fost condamnat cu suspendare.

Potrivit informațiilor PortalSM, polițistul de frontieră a fost oprit de un echipaj pentru un control de rutină. După verificarea actelor, întrucât acesta emana un puternic miros de alcool, a fost testat cu aparatul etilotest. Polițistul a spus că a participat la sărbătorirea zilei onomastice a unui prieten într-un club din Satu Mare, iar în timpul evenimentului a consumat băuturi tari, bere și vin. Cu toate acestea, s-a urcat la volanul autoturismului său și a condus până a fost oprit de un echipaj al poliției rutiere.

În fața instanței, polițistul de frontieră a recunoscut și regretat fapta comisă, spunând că pentru el aceasta a fost o lecție de viață. Polițistul a scăpat ieftin. El a fost condamnat la un an și două luni închisoare cu suspendare ,,pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe”.

9 comentarii

  1. Si Răspunde

    Normal ca si-a pastrat functia fiind un exemplu de conduita ! Rusinica!

  2. Mihai Răspunde

    Suspendarea condamnării pedepsei nu este același lucru cu amânarea aplicării pedepsei.

    • așa și? Răspunde

      Așa este dar asta înseamnă că dacă nu se va repeta sau nu va face alte boacăne penale va fi iertat după o perioadă. Perioada accea se scurge după perioada de condamnare. Deci nu e alb imaculat ci cenușiu. Așa că eu în mine pun o întrebare, oare mai lucrează în cadrul poliției? Că nu mi se pare normal. S-a urcat la volan băut cu bună știință, degeaba orice explicații. Dacă un cetățean de rând proceda ca și el era mitraliat de justiție.

      • Mihai Răspunde

        Daca a primit amânarea aplicării pedepsei atunci da lucrează în continuare , daca a primit pedeapsa cu suspendare atunci nu va mai lucra în poliție de frontieră.

  3. 🥴😢😢😵😵😵 Răspunde

    Vai de capul meu! Și- a făcut mea culpa tocmai cel care ar trebui să dea exemplu restului și a fost pe repede înainte iertat! Așa faceți cu toții? Că nu prea cred. Trebuie avansat săracul în grad la execepțional asta din cauza stressul suferit. Eventual făcut cetățean de onoare.😵

  4. GB Răspunde

    Din câte știu : condamnare definitivă și executorie(exclusiv amânarea aplicării pedepsei, @ Mihai știe ceva) = demitere din sistem, deoarece în secunda 2(instanța trimite sentința la structura de cadre a instituției). Eee.. ce omite “știrea bombă” e chiar finalul _definitivă și executorie. Nici data săvârșirii? stadiul procesului? Dar “interesul care poartă fesul”e altundeva…”a scăpat ieftin”… Dada… șo pe el mama lui! Din categoria: “știri de ațâțat lumea”, “să fie rating”, “breaking news”, ziariștii lui pește prăjit din ziua de azi. Altfel, nimeni nu e mai presus de lege, dacă l-au prins/dovedit să aplice legea cu rigoare/condescendență și având în vedere că e polițist de frontieră(ce mai.. om al legii!) eu i-aș da de la mine și o agravantă cu executare!

  5. Mihai Răspunde

    Greșit, la amânarea aplicării pedepsei te asigur că rămâne în sistem, ba mai mult nu i se anulează permisul de conducere ,in momentul pronunțării acestei ,,pedepsește,, își primește permisul de conducere înapoi.

  6. GB Răspunde

    @Mihai Păi asta zic și eu, doar pe invers…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.