PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Sătmăreancă bătută de fostul iubit, de față cu copiii. Individul a spart televizorul și a făcut ravagii

Sătmăreancă bătută de fostul iubit, de față cu copiii. Individul a spart televizorul și a făcut ravagii. A dat cu palmele și cu picioarele, iar pentru a-l calma a fost nevoie de intervenția poliției.

Potrivit informațiilor PortalSM, bărbatul, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, s-a prezentat la locuința fostei concubine, unde, pe fondul geloziei, a lovit-o cu palmele în zona feței și cu picioarele în zona toracelui, provocându-i o stare de panică. La agresiune au asistat și copiii minori ai femeii.

Victima a declarat că fostul concubin a cerut să-și vadă copiii, iar ea a permis acest lucru. Cu toate acestea, în momentul intrării sale în locuință, bărbatul a devenit agresiv, a spart televizorul, și a gresat-o verbal și fizic. Ea a mai spus că a reușit să apeleze la ajutorul tatălui său, iar împreună au reușit să-l scoată pe bărbat afară din locuință și să cheme poliția.

Fiind audiat, bărbatul a declarat că el a fost cel agresat și că nu a comis actele de violență. Acesta a afirmat că au existat divergențe între cei doi, însă nu el a fost cel agresiv și că nu a spart televizorul. De asemenea, arată că nu știe de ce femeia susține că a fost bătută.

În urma acestui incident, instanța a emis ordin prin care bărbatul este obligat să păstreze o distanță minimă de 100 de metri față de fosta concubină.