Ultima actualizare: azi, 18:35

Locale

Sătmăreancă bătută de fostul iubit, de față cu copiii. Individul a spart televizorul și a făcut ravagii

Sătmăreancă bătută de fostul iubit, de față cu copiii. Individul a spart televizorul și a făcut ravagii. A dat cu palmele și cu picioarele, iar pentru a-l calma a fost nevoie de intervenția poliției.

Potrivit informațiilor PortalSM, bărbatul, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, s-a prezentat la locuința fostei concubine, unde, pe fondul geloziei, a lovit-o cu palmele în zona feței și cu picioarele în zona toracelui, provocându-i o stare de panică. La agresiune au asistat și copiii minori ai femeii.

Victima a declarat că fostul concubin a cerut să-și vadă copiii, iar ea a permis acest lucru. Cu toate acestea, în momentul intrării sale în locuință, bărbatul a devenit agresiv, a spart televizorul, și a gresat-o verbal și fizic. Ea a mai spus că a reușit să apeleze la ajutorul tatălui său, iar împreună au reușit să-l scoată pe bărbat afară din locuință și să cheme poliția.

Fiind audiat, bărbatul a declarat că el a fost cel agresat și că nu a comis actele de violență. Acesta a afirmat că au existat divergențe între cei doi, însă nu el a fost cel agresiv și că nu a spart televizorul. De asemenea, arată că nu știe de ce femeia susține că a fost bătută.

În urma acestui incident, instanța a emis ordin prin care bărbatul este obligat să păstreze o distanță minimă de 100 de metri față de fosta concubină.

3 comentarii

  1. H&R Răspunde

    Doar o intrebare:
    Astia care nu mai poate cu forta lor, de ce nu pleaca pe front in Ucraina? Acolo poate sa sparga fata rusilor. Asi fi tare curios cum ar faca kk si pipi pe ei. Adica condensul maro si galben in izmene, chiloti sau ce au pe ei, daca au.

    • comentator Răspunde

      Ăsta-i din specia aia “karatist din gură” și nu trebuie să meargă până pe front că face pe el și dacă vine un alt mascul puțin mai bine făcut și se răstește la el că deja e instant pipi-kaka făcut pe el. Nici măcar nu trebuie atins sau măcar mâna ridicată către ei. Să te murdărești cu el? Am așa o repulsie față de masculii care ridică mâna la o femeie 😵🥴🤮. Dacă nu te înțelegi cu ea las-o pe drumul ei și pas. Iar dacă ești beat și de aia faci scandal du-te și te culcă și nu fă scandal. Mai ales că era de față și progenitura ta proprie. Halal exemplu.

  2. Vasy Răspunde

    Am crezut ca numai in Moldova exista din astea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.