PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Mai mulți primari, viceprimari și consilieri PNL din Satu Mare au trecut la PSD

Mai mulți primari, viceprimari și consilieri PNL din județul Satu Mare au trecut la PSD, informează jurnaliștii de la GNV. Cu toate că aceste mutări, unele sonore, au avut loc în cursul zilei de luni, 1 aprilie, nu este vorba de o păcăleală.

Primul care a venit în rândul social-democraților a fost viceprimarul comunei Vetiș, Dan Codrea, care a adus cu el și echipa de șapte consilieri PNL din Vetiș. Apoi a venit rândul primarului comunei Căuaș, Marius Roka, care a trecut la PSD alături de întreaga organizație liberală.

Tot în cursul zilei de azi, viceprimarul PNL Socond, Nicolae Silaghi, alături de doi consilieri liberali au întregit rândurile Organizației Județene Satu Mare a PSD. Ziua s-a încheiat cu o nouă mutare de răsunet: primarul comunei Tarna Mare, Monica Sobius, alături de viceprimarul Vasile Lenghel, consilierii locali și întreaga Organizație Locală a PNL din Tarna Mare au trecut la PSD.

Mai multe detalii despre aceste mutări și despre planurile echipei PSD Satu Mare le vom afla mâine în conferința de presă ce va fi organizată la sediul partidului.

Exit mobile version