Ultima actualizare: azi, 15:49

Locale

FOTO. Mai mulți primari, viceprimari și consilieri PNL din Satu Mare au trecut la PSD

Mai mulți primari, viceprimari și consilieri PNL din județul Satu Mare au trecut la PSD, informează jurnaliștii de la GNV. Cu toate că aceste mutări, unele sonore, au avut loc în cursul zilei de luni, 1 aprilie, nu este vorba de o păcăleală.

Primul care a venit în rândul social-democraților a fost viceprimarul comunei Vetiș, Dan Codrea, care a adus cu el și echipa de șapte consilieri PNL din Vetiș. Apoi a venit rândul primarului comunei Căuaș, Marius Roka, care a trecut la PSD alături de întreaga organizație liberală.

Tot în cursul zilei de azi, viceprimarul PNL Socond, Nicolae Silaghi, alături de doi consilieri liberali au întregit rândurile Organizației Județene Satu Mare a PSD. Ziua s-a încheiat cu o nouă mutare de răsunet: primarul comunei Tarna Mare, Monica Sobius, alături de viceprimarul Vasile Lenghel, consilierii locali și întreaga Organizație Locală a PNL din Tarna Mare au trecut la PSD.

Mai multe detalii despre aceste mutări și despre planurile echipei PSD Satu Mare le vom afla mâine în conferința de presă ce va fi organizată la sediul partidului.

12 comentarii

  1. c-block Răspunde

    Acum să vedem să ne explice cum mai câștigă călărețul hipo alegerile locale când e faultat de “prieteni”. Nu este nimic nou doar primește înapoi același lucru ce a făcut și el din când în când – vezi faza Cîțu. Sper ca la final cineva va avea onoarea să demisioneze. Că parcă așa era înțelegerea. Că dacă nici Cristescu nu va mai fi parcă va fi mai liniște și se va putea ocupa de ce trebuie și nu de spectacole. Personal aș fi curios de părerea primarului de Ardud vizavi de această mișcare. Știu eu de ce zic asta.

    • Kuka Răspunde

      Stai puțin că vine directiva de la bucale care îi obligă să facă alianțe și local! Dublu fault la supozitor 🤣🤣🤣

      Oare ce părere au peneliștii vechi, Roman, Buzașu, Ionescu…

      • c-block Răspunde

        Nu spera la asta. După mine s-a scăîpat din mână fenomenul și fiecare va face pe plan local ce va dori. Dar dacă PSD a racolat la nivelul ăsta primari la alegerile locale va fi cu lupte de gherilă din care ghici cine va câștiga. Iar la numărarea votului va rămâne cum am stabilit, Govor pe locul 2 tocmai bun să negocieze poziții și funcții cu câștigătorul. Ca și până acum.

  2. Mae Răspunde

    Da niște trădători !!!! Da și alte nume politice care înclină balanța UDMR +PSD Tarna mare……..(Petre Mureșan (Prodexim) ect o să iasă la iveală !!! Toate la timpul lor !!!!!

    • c-block Răspunde

      Că restul pedeliștilor sunt stană de piatră în jurul liberalismului? Vezi că și primărița a început jocul la pedele. Eu au estimat sub 10% la alegeri dar se pare că după asta am fost exagerat de optimist. Dar nu e de bine.

      • Kuka Răspunde

        Eu tot glumesc cu amestecatul culorilor roșu+galben dă portocaliu, dar știi ce culoare dă roșu cu verde? 😝
        Cam într-acolo ne îndreptăm, ciuma roșie (muiepsd) cu curvele politicii (iude mereu)!
        Cam iese maro treaba!

  3. Mircea Govor ( groparul jud. SM) Răspunde

    PSD PNL și USR sunt comuniști…

  4. Unu Răspunde

    CIOLANUL primează, numai *telectuali*unu și unu, musai să și ducă la bun final “proiectele” ambițioase, mai câte o stradă, viluță, curte, mașină etc.!!!

  5. Alex Răspunde

    Aceeasi oameni de 30 de ani orientandu-se cum bate vantul, si noi berbecii le votam in continuare.

  6. Mircea Marghitas Răspunde

    Felicitări domnule președinte Govor!

  7. Borsa Răspunde

    ADI KOZMA NICI NU STII, CAT DE MIC INCEPI SA FII!

  8. rrrr Răspunde

    Nu de bine ce le-a fost au plecat primarii. S-au săturat de liderul tik tok-er influencer, ale cărui acțiuni erau toate doar joc de imagine. De la un cocon (parazit) de bani gata care abia își termină liceul (unul de elită – forestierul) în timp ce nopțile și le petrecea în cluburi rupând tricoul de pe el și stropindu-se cu băutură, sau de la un vânzător de țigări în duty-free și maestru al sustrageri acestora prin punctul de frontieră nu poți deveni om sadea doar cu o facultate de weekend privată făcută pe bani și călărind în costume populare. PoPULIsmul ieftin l-a mâncat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.