PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO/VIDEO. Adrian Cozma și-a depus candidatura: ,,A sosit momentul pentru o schimbare”

Sâmbătă dimineața, la Biroul Electoral Județean, președintele Partidului Național Liberal (PNL) Satu Mare, Adrian Cozma, și-a depus candidatura pentru președinția Consiliului Județean.

Candidatul PNL Satu Mare, Adrian Cozma, s-a aflat sâmbătă dimineața, 27 aprilie, la Biroul Electoral Județean, pentru a-și depune dosarul de candidatură în vederea alegerilor din 9 iunie, pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Satu Mare.

,,În prag de mare sărbătoare, înainte de duminica Floriilor, am sădit împreună cu colegii mei o floare, o floare a speranței pentru județul Satu Mare, pentru că există speranță și există șansă pentru județul Satu Mare. Mi-am depus candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Satu Mare și sunt convins că din 10 iunie vom veni să facem treabă bună pentru județul Satu Mare, pentru sătmăreni, pentru sănătatea din Satu Mare și pentru tot ceea ce merită acest județ minunat. Vin cu gânduri bune, cu gânduri de a face treabă, așa cum mi-am făcut treaba în Parlamentul României îmi voi face treaba și aici, la Consiliul Județean pentru că de opt ani, județul Satu Mare bate pasul pe loc. (…) Suntem aici, la poarta Europei, și cred că a venit un moment bun pentru județul Satu Mare, a sosit momentul pentru o schimbare”, a declarat Adrian Cozma.

Tot astăzi, Partidul Național Liberal își va depune lista de candidați pentru Consiliul Local Satu Mare.

@portalsm

Adrian Cozma și-a depus candidatura pentru președinția Consiliului Județean Satu Mare

♬ sunet original – portalsm