Ultima actualizare: azi, 10:23

Locale

FOTO/VIDEO. Adrian Cozma și-a depus candidatura: ,,A sosit momentul pentru o schimbare”

Sâmbătă dimineața, la Biroul Electoral Județean, președintele Partidului Național Liberal (PNL) Satu Mare, Adrian Cozma, și-a depus candidatura pentru președinția Consiliului Județean.

Candidatul PNL Satu Mare, Adrian Cozma, s-a aflat sâmbătă dimineața, 27 aprilie, la Biroul Electoral Județean, pentru a-și depune dosarul de candidatură în vederea alegerilor din 9 iunie, pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Satu Mare.

,,În prag de mare sărbătoare, înainte de duminica Floriilor, am sădit împreună cu colegii mei o floare, o floare a speranței pentru județul Satu Mare, pentru că există speranță și există șansă pentru județul Satu Mare. Mi-am depus candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Satu Mare și sunt convins că din 10 iunie vom veni să facem treabă bună pentru județul Satu Mare, pentru sătmăreni, pentru sănătatea din Satu Mare și pentru tot ceea ce merită acest județ minunat. Vin cu gânduri bune, cu gânduri de a face treabă, așa cum mi-am făcut treaba în Parlamentul României îmi voi face treaba și aici, la Consiliul Județean pentru că de opt ani, județul Satu Mare bate pasul pe loc. (…) Suntem aici, la poarta Europei, și cred că a venit un moment bun pentru județul Satu Mare, a sosit momentul pentru o schimbare”, a declarat Adrian Cozma.

Tot astăzi, Partidul Național Liberal își va depune lista de candidați pentru Consiliul Local Satu Mare.

@portalsm

Adrian Cozma și-a depus candidatura pentru președinția Consiliului Județean Satu Mare

♬ sunet original – portalsm

22 comentarii

  1. 123456789 Răspunde

    Asta da echipa de k k.

  2. danciu viorel Răspunde

    Atunci schimbați aroganta , șovinismul , mentalitatea , obrăznicia și ura față de alte etnii .

  3. Don Quijote de Satu Mare Răspunde

    Corect! Cineva tot trebuie să închidă șirul candidaților și să vadă dacă socoteala e corectă.

  4. Vasi Răspunde

    Citez “.. pentru că de opt ani, județul Satu Mare bate pasul pe loc.. “.
    In mai putin de 3 ani s-a construit o aripa noua a spitalului : Neurologia + Upu. Toate astea sunt subordonate Consiliului Judetean, nici o treaba cu primaria. Cum poti afirma asa ceva ca nu s-a facut nimica? Cum indrazniti, voi penelistilor? Deja incepeti cu minciuni?

    • gigi Răspunde

      Dar ce nu sti, este ca s-au depasit teremenele de predare cu peste un an si s-au schimbat 3 manageri de proiect care au plecat scarbiti de presiunile facute de CJ pentru anumite firme de casa, nu pentru calitate.

      • Jiji Răspunde

        Măi, îmi place la nebunie când se crede că lucrurile se fac la o pocnitură de jejet.
        La o pocnitură de jejet se intăreste betonul instantataneu, La o clipire se ridica pereți, Și zile in șir vă plângeti ”că vai se fură nu se face nimic blablabla…”
        Mi scîrbă de voi și de toți nemernici din pulitca locală și naționala.

  5. Vizionaru Răspunde

    Calălărețu, dacă nu ieși preș CJ presupun ca demisionezi, așa-i?Nu poți fi căpetenie dacă nu poți trage șareta…In limbaj ecvestru înseamnă ca ești gloabă și trebuie sa fi abatorizat!

  6. Vasy Răspunde

    Acuma ca lucrurile merg cat de cat, eu nu vreau schimbare – pt ca schimbare inseamna si sa nu se mai faca nimic pentru poooolime si ata ete! Schimbare ati vrut, schimbare este! Inca nu am vazut un proiect marca SupoziThorr pentru Satmar, am vazut doar critici, astept proiecte ca sa fie convins ca asa cu criticile stie si bunica sa suduie pe toti dar de facut, e mai greu.

  7. 🦁#supozitor Răspunde

    Nesimțit și porc ce ești !!! DICTATOR!!!
    Sugi tu
    P
    U
    L
    À

  8. Ciuciu Răspunde

    Adi! Cu sloganuri putrezite, gen “A sosit momentul pentru o schimbare” nu ajungi departe. Ai vazut presedintele din Brazilia, Javier Milei cum a intrat cu drujba? Ori intri si tu cu calu, ori cu drujba. Dar cu “A sosit momentul pentru o schimbare” o sa ajungi sub curul broastei, pentru ca schimbarea chiar a devenit o realitate, inainte sacte bagi tu in seama.

  9. DOK Răspunde

    Pe undeva apare si Dr. Pfau. Un lingău nenorocit care a cochetat inainte cu PSD. Nu a primit nimic iar acum s-a mutat la PNL….halal doctor…nu stiu cand draqu mai lucreaza ca toata ziua e pe facebook si pe la firma proprie si pe la partid….//cineva ar trebui sa se autosesizeze!!!

    • govor Răspunde

      Vezi ca le incurci, Pfau nu este doctor din ala de o face pe mamica ta mai stramta. Este medic de medicina muncii.

    • 🇷🇴 Răspunde

      Și invită toate domnișoarele care ii trec pragul cabinetului la el acasă să le gătească și să le arate ce frumoase plante are în grădină. 💩

  10. H&R Răspunde

    Schimbare în mai rău?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.