PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Mircea Govor, candidat la șefia CJ: Primul voi fi! Nici nu mă gândesc să nu câștigăm

Mircea Govor, candidatul PSD la șefia Consiliului Județean Satu Mare, a declarat, în urma depunerii candidaturii la Biroul Electoral Județean, că nici nu se gândește la faptul că nu va câștiga. 

El a fost primul care și-a depus candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Satu Mare, precizând: „Am depus primul dosarul de candidat la Consiliul Județean. Primul, primul voi fi! Să dea Dumnezeu să fie bine.”

Mircea Govor a declarat că îi lasă pe ceilaltă să se umfle în pene și să își facă calcule electorale, deoarece PSD va fi câștigător.

„Am o echipă foarte puternică de primari, consilieri județeni, consilieri locali, colegi bine pregătiți, colegi care vor face față tuturor cerințelor cetățenilor județului Satu Mare.

După două mandate la Consiliul Județean de vicepreședinte, am lăsat loc de bună ziua. Toți colegii mei știu, și colegii din Consiliul Județean știu ce eforturi am făcut în cele două mandate. A fost cea mai puternică dezvoltare a județului Satu Mare. A fost fără precedent. Am adus fonduri cum nu au fost niciodată în județul Satu Mare. Vom continua împreună!

Prezența mea în conducerea Consiliului Județean va fi 100%. Nici nu mă gândesc să nu câștigăm. Nu merg într-o luptă în care voi pierde. Partidul nostru va ieși câștigător.

Acesta e țelul meu: partidul să iasă câștigător, cetățenii județului Satu Mare să fie mulțumiți de activitatea noastră, să nu ne facem de râs, să nu venim cu minciuni și vorbe aruncate în vânt pentru că nu ne caracterizează. Îi lăsăm pe alții să o facă, să se umfle în pene, să își facă calcule electorale”, a declarat Mircea Govor după depunerea candidaturii.