Ultima actualizare: azi, 10:58

Locale

Mircea Govor, candidat la șefia CJ: Primul voi fi! Nici nu mă gândesc să nu câștigăm

Mircea Govor, candidatul PSD la șefia Consiliului Județean Satu Mare, a declarat, în urma depunerii candidaturii la Biroul Electoral Județean, că nici nu se gândește la faptul că nu va câștiga. 

El a fost primul care și-a depus candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Satu Mare, precizând: „Am depus primul dosarul de candidat la Consiliul Județean. Primul, primul voi fi! Să dea Dumnezeu să fie bine.”

Mircea Govor a declarat că îi lasă pe ceilaltă să se umfle în pene și să își facă calcule electorale, deoarece PSD va fi câștigător.

„Am o echipă foarte puternică de primari, consilieri județeni, consilieri locali, colegi bine pregătiți, colegi care vor face față tuturor cerințelor cetățenilor județului Satu Mare.

După două mandate la Consiliul Județean de vicepreședinte, am lăsat loc de bună ziua. Toți colegii mei știu, și colegii din Consiliul Județean știu ce eforturi am făcut în cele două mandate. A fost cea mai puternică dezvoltare a județului Satu Mare. A fost fără precedent. Am adus fonduri cum nu au fost niciodată în județul Satu Mare. Vom continua împreună!

Prezența mea în conducerea Consiliului Județean va fi 100%. Nici nu mă gândesc să nu câștigăm. Nu merg într-o luptă în care voi pierde. Partidul nostru va ieși câștigător.

Acesta e țelul meu: partidul să iasă câștigător, cetățenii județului Satu Mare să fie mulțumiți de activitatea noastră, să nu ne facem de râs, să nu venim cu minciuni și vorbe aruncate în vânt pentru că nu ne caracterizează. Îi lăsăm pe alții să o facă, să se umfle în pene, să își facă calcule electorale”, a declarat Mircea Govor după depunerea candidaturii.

19 comentarii

  1. Ter cica Răspunde

    Pe cine interesează ce gândești? Ai asigurat locul 2. Așa că poți să-l pupi in cur pe Ciobi. Găozarule mai bine șezi-ți pe 🥚.

  2. Pataki Răspunde

    Așa crezi tu Mircea, n-aș prea crede !

  3. 🤔 Opa! 🤔 Răspunde

    Mirciulică, mă uit la tine și o piesă celebră îmi sare în minte: “Amintirile mă chinuiesc, amintirile mă răscoleeeees… nu mai reziiiiiist!” 🤔🤔🤔

  4. Beny Kira Răspunde

    Mult succes, Csabika!

    • Radical2 Răspunde

      Cine ar mai putea vota un analfabet funcțional?:))) doar cățeii din spatele lui poate.

      • Bia Răspunde

        Nu l lăsați pe pușcăriaș să câștige
        Nu mă interesează sincer cine ia dar nu este admisibil să se întâmple așa ceva!!!
        Știm cu toți cine e !!cel mai grav este ca știe și el !!

  5. Varu Răspunde

    Lasă Beny că nici ai tăi nus mai viteji

  6. Varu Răspunde

    Tot nu înțeleg cu ce ia mituit Govor pe ce-i care îl mai susțin,eu cred că le-a dat bani împrumut, i-ar amu îi șantajează.

  7. Mircea Govor ( groparul jud. SM) Răspunde

    Groparul nici nu se gândește el pur și simplu vrea la sapa și hârleț. Ii un adevărat hot in toată regula.

  8. TRAIAN CONSTANTINESCU Răspunde

    A greșit degetul …

  9. RMDSZ Răspunde

    Nici o șansă, nici Govor, dar nici Roca în Satu Mare !!! Aici noi dictăm și conducem, dirijăm, cumpărăm, tot !!!

  10. Sătmărean Răspunde

    Mă tor întreb cum mai are tupeu Govor să candideze, când se știe foarte bine ce a făcut și doar bate din gură !

  11. STAT EȘUAT Răspunde

    Mai dragă, cum zicea Tovarășul Iliescu, voi va dați seama în ce tara și ce oraș trăim? Când toți infractorii au ajuns sa candideze la cele mai înalte poziții? STATUL a eșuat, nu și-a făcut datoria fata de cetățenii săi. Pe acest infractor nu au reușit să-l bage la pușcărie nimeni, nici DNA îl nici parchetul, nimeni. A șantajat, a evazionat, a încălcat toate articolele din codul penal înafară de omor, omor direct, ca indirect a băgat câțiva în groapă și nimic, el e liber și candidează și, în plus, mai are pe lângă el o grămadă de nulități care se afișează cu el neștiind uniii din ei cine este acest jupan. Este un adevărat exemplu pt tinerii din jurul lui. Dacă furi, șantajezi, etc etc ești un exemplu. STATUL A EȘUAT prin instituțiile lui. I-a cumpărat și șantajat pe toți și bineînțeles eiber și mai are tupeul sa mai și canditeze. Numai Dumnezeu mai poate face dreptate în tara asta. Așa să îi ajute Dumnezeu lui și politicienilor de teapa lui. Până la urmă el e singurul care face dreptate.

  12. 🦁# govor Răspunde

    Scuze dragilor că m-am încurcat puțin
    PRIMUL VOI FI DE LA COADA , sunt obișnuit de la școală
    Mulțumesc , DOAMNE AJUTĂ ca poate votează și sfinții

  13. Valahu Răspunde

    Acest individ este cel mai mare gunoi si porc ordinar din satu mare.

  14. AUR Răspunde

    Aceleași fete triste de vreo 30 de ani încoace. Nu a-ți făcut nimic pentru sătmăreni, pt oameni, decât pt voi și familiile voastre. Nu va mai votează nimeni, stați liniștiți.

  15. xpert86 Răspunde

    Mă vrem și personaje noi în fruntea CJ, NU EXPIRAȚI ca Govor, Pataki, Roka sau interlopi sau baroni locali!!!!!🤮🤮🤮🤮🤬🤬🤬🤬

  16. Ana Răspunde

    Mai este o vorba – cei din urma , vor fi cei dintai-asa ca….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.