PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTOGALERIE. Surpriză neplăcută pentru un sătmărean! Jambon stricat la masa de Paște

Un sătmărean a avut parte de o surpriză neplăcută de Paște după ce a achiziționat un jambon de la o carmangerie din municipiul Satu Mare. Bărbatul a povestit pentru PortalSM că în momentul în care a tăiat jambonul pentru a-l pregăti pentru masa de sărbătoare, a descoperit că acesta era stricat și necomestibil.

Potrivit declarațiilor sătmăreanului, acesta a cumpărat jambonul sâmbătă, iar astăzi, luni, în ziua de Paște, când a hotărât să-l prepare pentru masă, a avut parte de o dezamăgire uriașă. Jambonul, care ar fi trebuit să fie un ingredient de bază pentru masa festivă, s-a dovedit a fi într-o stare necorespunzătoare.

Experiența neplăcută a sătmăreanului subliniază importanța verificării atente a alimentelor cumpărate, în special în perioadele de sărbătoare când se fac achiziții mai mari. În cazul acestui incident, bărbatul a fost nevoit să renunțe la jambonul stricat și să-și reorienteze meniul festiv de Paște, fiind conștient de riscurile asupra sănătății pe care le-ar fi presupus consumul produsului alterat.