Ultima actualizare: azi, 18:35

Locale

FOTOGALERIE. Surpriză neplăcută pentru un sătmărean! Jambon stricat la masa de Paște

Un sătmărean a avut parte de o surpriză neplăcută de Paște după ce a achiziționat un jambon de la o carmangerie din municipiul Satu Mare. Bărbatul a povestit pentru PortalSM că în momentul în care a tăiat jambonul pentru a-l pregăti pentru masa de sărbătoare, a descoperit că acesta era stricat și necomestibil.

Potrivit declarațiilor sătmăreanului, acesta a cumpărat jambonul sâmbătă, iar astăzi, luni, în ziua de Paște, când a hotărât să-l prepare pentru masă, a avut parte de o dezamăgire uriașă. Jambonul, care ar fi trebuit să fie un ingredient de bază pentru masa festivă, s-a dovedit a fi într-o stare necorespunzătoare.

Experiența neplăcută a sătmăreanului subliniază importanța verificării atente a alimentelor cumpărate, în special în perioadele de sărbătoare când se fac achiziții mai mari. În cazul acestui incident, bărbatul a fost nevoit să renunțe la jambonul stricat și să-și reorienteze meniul festiv de Paște, fiind conștient de riscurile asupra sănătății pe care le-ar fi presupus consumul produsului alterat.

 

7 comentarii

  1. comentator Răspunde

    Mnoah, jambon gata predigerat. Dar acum chiar nu ar strica să faceți ceva reclamă negativă la firma în cauză că merită. Dați și numele la nesimțitul ăsta. 🤮🤮🤮

  2. xpert86 Răspunde

    De la ce jeg de magazin l-a cumpărat?? Asta ar fi trebuit să rezulte din urma acestui articol!!!🤮🤮🤮🤬🤬🤬

    • Manea Răspunde

      Am patit si eu . Cred ca la cumparat de la un domn amabil care vinde la taraba

      • Manea Răspunde

        Scuze greseala : l-a cumparat

      • comentator Răspunde

        Totuși nu-i de glumit cu asta. Miliția locală cu cei care păzesc piața și cu DSV nu circulă prin zonă sporadic măcar că se știe că acum se încearcă să se vândă orice? Nu de aia sunt plătiți? Aici lăsând la o partea deranjul mare provocat plus și paguba financiară. Totuși trebuie să fii nesimțit rău de tot ca să faci așa ceva. Cancerul să-l mânânce pe cel care a făcut asta. Spun din toată inima.

    • Milițianul Răspunde

      Domnu Expert….este o reclamă rea a unui vânzător sau a unui magazin care a vândut un produs spre consum imediat. Ceea ce nu spune reclamantul este la ce temperatură a ținut produsul de sâmbătă până luni? Oare la o temperatură de 4 grade Celsius, sau pe masa din bucătărie să arate că el are masa îmbelșugată? Produsele acestea se țin la frig ca să își păstreze o prospețime și se scot de acolo înainte de consum, dar mă rog, astea îs detalii neștiute de către reclamant.

      • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

        Așa ceva nu se produce într-un produs alimentar în două zile. Asta era gata stricat când a fost comercializat. Crede-mă am văzut destule din astea dar asta deja e pastă de carne. Singura chestie ce nu pricep eu este că asta la fierberea aia îndelungată trebuia să pută ca naiba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.