PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

VIDEO. Mircea Govor spune răspicat: Nu se face alianţă PSD-PNL la Satu Mare!

Preşedintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, a afirmat astăzi, răspicat, că nu se face nicio alianţă PSD-PNL pentru alegerile locale în judeţul Satu Mare.

El a arătat că zvonul lansat în ultima perioadă, potrivit căruia ar fi posibilă o astfel de alianţă, ar fi o fumigenă aruncată pentru a induce în eroare primarii PNL ca să nu părăsească partidul.

Nu se face nicio alianţă la Satu Mare între PSD şi PNL. Dumnezeule! E închisă, dar nu de azi, a fost închisă de câteva săptămâni. Nu înţelege nimeni nimic, nu vor să înţeleagă, tot speră. Este o fumigenă aruncată pentru ca să poată să îi inducă în eroare pe propriii primari şi aleşi locali ca nu cumva să nu părăsească partidul. În momentul în care PNL a devenit nefrecventabil la niciuna dintre funcţiile din administraţia judeţeană şi locală, este o problemă mare . Li mai mare problemă este când iei măsuri distructive împotriva propriilor primari, atunci fii sigur că oamenii pleacă. Oamenii nu pleacă pentru că le-a fost bine, pleacă pentru că aici, în familia PSD, le este asigurat viitorul”, a spus Mircea Govor.