Ultima actualizare: azi, 16:48

Locale

VIDEO. Mircea Govor spune răspicat: Nu se face alianţă PSD-PNL la Satu Mare!

Preşedintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, a afirmat astăzi, răspicat, că nu se face nicio alianţă PSD-PNL pentru alegerile locale în judeţul Satu Mare.

El a arătat că zvonul lansat în ultima perioadă, potrivit căruia ar fi posibilă o astfel de alianţă, ar fi o fumigenă aruncată pentru a induce în eroare primarii PNL ca să nu părăsească partidul.

Nu se face nicio alianţă la Satu Mare între PSD şi PNL. Dumnezeule! E închisă, dar nu de azi, a fost închisă de câteva săptămâni. Nu înţelege nimeni nimic, nu vor să înţeleagă, tot speră. Este o fumigenă aruncată pentru ca să poată să îi inducă în eroare pe propriii primari şi aleşi locali ca nu cumva să nu părăsească partidul. În momentul în care PNL a devenit nefrecventabil la niciuna dintre funcţiile din administraţia judeţeană şi locală, este o problemă mare . Li mai mare problemă este când iei măsuri distructive împotriva propriilor primari, atunci fii sigur că oamenii pleacă. Oamenii nu pleacă pentru că le-a fost bine, pleacă pentru că aici, în familia PSD, le este asigurat viitorul”, a spus Mircea Govor.

17 comentarii

  1. Vasy Răspunde

    No lasa-ma ca asta-i de 1 Aprilie. Adica da, pana la alegeri si dupaia ….. no nu-i bai asa-i cum zice!

  2. H&R Răspunde

    Glumita zilei…

  3. Mortu Răspunde

    Bravo mă!
    Nu faceți, de ce să câștigați împreună când puteți pierde separat. Asta e gândirea mioritico-comunistă și încă 4 ani UDMR va face legea.
    Halal de politicieni!

    • hai sictir Răspunde

      Aia este la tine că nu poți face alianță politică cu un partener nestatornic și care nu-și respectă cuvântul dat? Sau veșnic răstălmăcește ce a afirmat anterior funcție de situație? La noi poți lucra și poți colabora cu ce este. Asta este la noi și în curând nu are cum să se modifice. Când Coica și Ștef au vrut să excludă UDMR ai văzut unde a dus. Nu că ei au sabotat ci noi nu suntem capabili, nu avem oameni! Deocamdată trăim în același județ și respirăm același aer. Bagă asta în țeasta ta groasă. Iar dacă nu reușești fă-ți bagajele dar asta înainte de votare. Vînju Mare te așteaptă cu brațele deschise. Acolo nu vei avea astfel de probleme.

    • Dinu Răspunde

      Ai dreptate, dar Psd nu a vrut să-și bage mortu în casă, filfizonul care tot dă din mâini și dă a pagubă. Cozma nu are in vocabular cuvântul negociere, el nu știe să facă alianțe, el cunoaște foarte bine arta dezbinării și îngâmfării…Și să fim sinceri, la municipiu șansele erau zero în timp ce la CJ toți visau!

  4. Marsav Răspunde

    Lasă, ca Mirsa va ajuta, va da cu o mana și va va lua cu 10 innapoi, să nu ziceți ca nu vam zis

  5. Marius Buga Răspunde

    O decizie corecta!

  6. Lingaule Răspunde

    Adevărat, la cum s-a purtat Cozma cu primarii din partidul lui PNL, mă mir cum de nu au plecat mai demult. Dar tocmai la Mirciulica jupanul.? Buga, nu fi lingău, ca pe Mircea oricum nu-l interesează lingăii 🙂 🙂 🙂
    Cozma ar trebui să-și dea demisia

  7. Kuka Răspunde

    @c-block: ce ți-am spus?! 🤣🤣🤣
    O pus-o supozitorul!

  8. Cetățeanul turmentat Răspunde

    Da, mă Mircea, e mai bine să faci jocul UDMR.
    SI vă mai și ziceți în mod mincinos: „Mândri că suntem români!”.
    Vezi să pui preotesele pe funcții de director, cum ziceai la ședința aceea unde ai fost filmat.

  9. Satmarean 1 Răspunde

    Separat sau impreuna PSD si PNL pierd alegerile. UDMR va castiga detasat primaria si merita din plin acest lucru.

    • Sebi Răspunde

      Adisor Cozma se clatină căruța cu frizieni,nu mai țin primari la promisiunile tale, te duci c câtingan pe sulă cu figurile tale,ai jucat cartea proastă intrând în jocul politic de unul singur calare pe o idee numai de tine agreată și promovată, te-ai dus pe țeavă și de data aceasta,cu toate cururile pupate pe la București,nu ți-ai rezolvat alianță la Satu Mare, Govor ți-a demonstrat încă o dată că este mai șmecher și mai abil de cât tine,cu tot căcatul pe care îl mănâncă de la sătmăreni….fecior pune mâna și mai învață o țâră de politică o să îți prindă bine in campania din 2028,anunță și atârnătorii tai de serviciu că este cazul să vă regrupați și să mai învățați să faceți politică….de la profesori….buni, rai ,dar în vă pot da unele sfaturi să nu te mai faci de căcat tura 2028!!!:)))

      • Mirces Răspunde

        Atâta tâmpenie și prefăcătorie că te doare capul. Păi mă Sebi, tot îl lauzi pe Govor că ce o realizat. O realizat o trădare națională, aia o realizat. Tu nu vezi rezultatele lipsei unei alianțe naționale? Tu nu vezi că Govor vrea să fure in echipă cu UDMR? Doar nu îți închipui că Govor poate să câștige președintele Comisiei județean, ăla nu câștigă nici dacă este alianță românească, nu îl votează nime’, toți știu că nu numai că e hot, da nici nu împarte cu nime’.

  10. călărețul fără cap Răspunde

    No, m-am dus în diaspora după voturi și am rămas fără primari în țară. Ar trebui să candidez la europarlamentare că io îs bun la toate!

  11. Codrean Răspunde

    CUIE MOZMA!

  12. Mircea Marghitas Răspunde

    Felicitări domnule președinte Mircea Govor!

  13. Sâcă Răspunde

    Primăria va fi câștigată de Gabor, votat majoritar de sătmăreni, indiferent al cărui partid sânt simpatizanți ….punct . In 2028 ….vom vedea !!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.