PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

VIDEO. O adolescentă din Satu Mare, în rolul principal a unei reclame internaționale!

O tânără din Satu Mare, Ghîț Denisa, în vârstă de 17 ani, a reușit o performanță care o propulsează direct în lumina reflectoarelor internaționale: a apărut recent într-o reclamă pentru energizantul XIXO.

Denisa, elevă la Colegiul Național Ioan Slavici, nu este o oarecare adolescentă. La doar 17 ani, are deja o carieră impresionantă în modeling, demonstrând talent și ambiție.

Povestea ei a început la 14 ani, când a devenit model al agenției Trust Models din Satu Mare. Talentul ei nu a putut fi ignorat, iar la scurt timp a semnat cu una dintre cele mai mari agenții din țară, One Models România.

Colaborarea cu One Models i-a deschis uși către o lume a proiectelor de succes. A defilat pentru nume sonore din industria modei românești, precum Cătălin Botezatu și Ana Radu, și a colaborat cu branduri cunoscute precum Vol.

Un punct culminant al carierei sale a fost participarea la un proiect important pentru Puma, iar acum, la doar 17 ani, Denisa a reușit o performanță extraordinară: a apărut într-o reclamă internațională pentru energizantul XIXO.