Ultima actualizare: azi, 16:48

Locale

VIDEO. O adolescentă din Satu Mare, în rolul principal a unei reclame internaționale!

O tânără din Satu Mare, Ghîț Denisa, în vârstă de 17 ani, a reușit o performanță care o propulsează direct în lumina reflectoarelor internaționale: a apărut recent într-o reclamă pentru energizantul XIXO.

Denisa, elevă la Colegiul Național Ioan Slavici, nu este o oarecare adolescentă. La doar 17 ani, are deja o carieră impresionantă în modeling, demonstrând talent și ambiție.

Povestea ei a început la 14 ani, când a devenit model al agenției Trust Models din Satu Mare. Talentul ei nu a putut fi ignorat, iar la scurt timp a semnat cu una dintre cele mai mari agenții din țară, One Models România.

Colaborarea cu One Models i-a deschis uși către o lume a proiectelor de succes. A defilat pentru nume sonore din industria modei românești, precum Cătălin Botezatu și Ana Radu, și a colaborat cu branduri cunoscute precum Vol.

Un punct culminant al carierei sale a fost participarea la un proiect important pentru Puma, iar acum, la doar 17 ani, Denisa a reușit o performanță extraordinară: a apărut într-o reclamă internațională pentru energizantul XIXO.

2 comentarii

  1. vasi Răspunde

    dezacordul din titlu stirbeste din meritul domnisoarei. „al unei reclame„ !!!!! analfabetilor

  2. Fasz Răspunde

    De acord cu Vaszi(sau Faszi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.