PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

VIDEO. Povestea dură a unei sătmărence, la “Chefi la cuţite”. Evelyn: Soţul m-a aruncat pe geam!

Sătmăreanca Evelyn Balu i-a uimit pe jurați cu povestea dureroasă de viață pe care a spus-o în ediția 6 din sezonul 13 Chefi la cuțite de pe 1 aprilie. Concurenta le-a spus chefilor cum a ajuns să fie o victimă a violenței domestice, potrivit Antena 1.

Evelyn Balu are 31 de ani, vine din Satu Mare și este îngrijitoare copii. Concurenta și-a făcut apariția în ediția 6 a sezonului 13 Chefi la cuțite de pe 1 aprilie 2024 cu o mulțime de confesiuni dureroase.

Emoțiile și-au spus cuvântul în bucătăria show-ului culinar. Aceasta s-a abținut cu greu să nu plângă atunci când vorbea despre dorința ei de a merge mai departe în competiție. Ea s-a decis să-i impresioneze pe jurați cu o varză în vin roșu și piept de rață cu sos de portocale.

Deși nu a fost foarte mulțumită de preparatul său, cei patru chefi i-au apreciat tehnica de gătit înainte ca ușile să se deschidă și să o cunoască pe concurentă. Lucrurile au luat o întorsătură uluitoare când Evelyn Balu a început să vorbească despre viața personală.

La vârsta de 31 de ani, tânăra a dezvăluit că se află la primul său divorț. Din curiozitate, chef Alexandru Sautner s-a decis să o întrebe pe concurentă vârsta la care s-a căsătorit. Dezvăluirile ei l-au lăsat mască.

Evelyn Balu le-a adus și mici cadouri juraților în ediția 6 din sezonul 13 Chefi la cuțite de pe 1 aprilie 2024. Chef Richard Abou Zaki, chef Orlando Zaharia, chef Ștefan Popescu și chef Alexandru Sautner au primit turtă dulce de la concurentă.

„Sunt în curs de divorț, sunt mama a doi copii. Câțiva ani a fost bine după ce m-am căsătorit, dar după lucrurile s-au schimbat. Anul trecut s-a ajuns în situația în care n-am mai putut suporta violența domestică. Am fost aruncată pe geam de către soț.

Am avut un an greu, dar am depășit. Și le mulțumesc părinților mei că m-au încurajat și că sunt alături de mine, fiindcă era foarte greu altfel. Niciodată nu m-am gândit că vrea să mă distrugă. Când am conștientizat că trăiesc într-o relație toxică era deja târziu pentru că nu mai aveam puterea să pun stop. Mă amenința că el va face crimă pentru familia lui. Mi-a spus că nu se va alege nimic de mine pentru că nu sunt în stare de nimic.”, au fost dezvăluirile concurentei, vizibil afectată.

„Este o poveste extrem de șocantă!”, a spus chef Richard Abou Zaki.

„Aveam un călugăr care ne spunea cum să facem și ce să facem. Cu ajutorul lui a reușit să mă izoleze de ceilalți. Călugărul ăsta a stat tot timpul cu noi, săptămânal venea la noi. Când m-a aruncat pe fereastră mi-a zis că nimic din casă nu-mi aparține, nici măcar cei doi copii, s-a pus în fața ușii, m-a amenințat cu moartea și mi-a zis că va face crimă. Am vrut să mă salvez și sa ies pe geam, el m-a împins și am căzut pe un grătar din fier, m-am lovit foarte tare”, a mai adăugat ea cu lacrimi în ochi.