Ultima actualizare: azi, 12:10

Locale

VIDEO. Povestea dură a unei sătmărence, la “Chefi la cuţite”. Evelyn: Soţul m-a aruncat pe geam!

Sătmăreanca Evelyn Balu i-a uimit pe jurați cu povestea dureroasă de viață pe care a spus-o în ediția 6 din sezonul 13 Chefi la cuțite de pe 1 aprilie. Concurenta le-a spus chefilor cum a ajuns să fie o victimă a violenței domestice, potrivit Antena 1.

Evelyn Balu are 31 de ani, vine din Satu Mare și este îngrijitoare copii. Concurenta și-a făcut apariția în ediția 6 a sezonului 13 Chefi la cuțite de pe 1 aprilie 2024 cu o mulțime de confesiuni dureroase.

Emoțiile și-au spus cuvântul în bucătăria show-ului culinar. Aceasta s-a abținut cu greu să nu plângă atunci când vorbea despre dorința ei de a merge mai departe în competiție. Ea s-a decis să-i impresioneze pe jurați cu o varză în vin roșu și piept de rață cu sos de portocale.

Deși nu a fost foarte mulțumită de preparatul său, cei patru chefi i-au apreciat tehnica de gătit înainte ca ușile să se deschidă și să o cunoască pe concurentă. Lucrurile au luat o întorsătură uluitoare când Evelyn Balu a început să vorbească despre viața personală.

La vârsta de 31 de ani, tânăra a dezvăluit că se află la primul său divorț. Din curiozitate, chef Alexandru Sautner s-a decis să o întrebe pe concurentă vârsta la care s-a căsătorit. Dezvăluirile ei l-au lăsat mască.

Evelyn Balu le-a adus și mici cadouri juraților în ediția 6 din sezonul 13 Chefi la cuțite de pe 1 aprilie 2024. Chef Richard Abou Zaki, chef Orlando Zaharia, chef Ștefan Popescu și chef Alexandru Sautner au primit turtă dulce de la concurentă.

„Sunt în curs de divorț, sunt mama a doi copii. Câțiva ani a fost bine după ce m-am căsătorit, dar după lucrurile s-au schimbat. Anul trecut s-a ajuns în situația în care n-am mai putut suporta violența domestică. Am fost aruncată pe geam de către soț.

Am avut un an greu, dar am depășit. Și le mulțumesc părinților mei că m-au încurajat și că sunt alături de mine, fiindcă era foarte greu altfel. Niciodată nu m-am gândit că vrea să mă distrugă. Când am conștientizat că trăiesc într-o relație toxică era deja târziu pentru că nu mai aveam puterea să pun stop. Mă amenința că el va face crimă pentru familia lui. Mi-a spus că nu se va alege nimic de mine pentru că nu sunt în stare de nimic.”, au fost dezvăluirile concurentei, vizibil afectată.

„Este o poveste extrem de șocantă!”, a spus chef Richard Abou Zaki.

„Aveam un călugăr care ne spunea cum să facem și ce să facem. Cu ajutorul lui a reușit să mă izoleze de ceilalți. Călugărul ăsta a stat tot timpul cu noi, săptămânal venea la noi. Când m-a aruncat pe fereastră mi-a zis că nimic din casă nu-mi aparține, nici măcar cei doi copii, s-a pus în fața ușii, m-a amenințat cu moartea și mi-a zis că va face crimă. Am vrut să mă salvez și sa ies pe geam, el m-a împins și am căzut pe un grătar din fier, m-am lovit foarte tare”, a mai adăugat ea cu lacrimi în ochi.

11 comentarii

  1. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    Dacă nu prea merge cu gătitul atunci hai să încercăm metoda consacrată a lacrimilor de crocodil??? De ce nu mă uit eu la astfel de emisiuni oare???? Spuneți tată cine va câștiga ca și la Românii au talent sau la Survivor că se știe că în mare parte este regie. Dramă de doi bani. Mai știu eu de o femeie care se plângea că ce rău e tratată dar stătea acasă ca și gospodină și se uita toată ziua la seriale lacrimogene, cu orele. Apoi când soțul venea seara frânt se cam enervea pe ea că nu era nici-nici. Și cine e cel rău? Bineînțeles soțul. Hai pa. Mi se apleacă de la #me too și toate porcăriile astea deja.

    • Ph Răspunde

      Desigur că sunt regizate, plus că sunt promovati concurenți cu ceva lacrimogen, funny, șoc. Cu asta suntem deacord. Suntem deacord și că violența domestică și abuzurile asupra femeilor și copiilor este la cote alarmante la noi în țară? Sau dăm mereu vina pe victimă? Un bărbat cu doi copii să se comporte așa, are scuze? Să ameninți cu moartea, să fi violent e ok, așa e? Femeia e bistoș de vină în țara în care nu au voie să intre în biserică dacă sunt la menstruație.

      • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

        Nu e corect dar unele exploatează fenomenul. Ești de acord cu asta cred. Așa cum la bărbați iubirea trece prin stomac la femei trece prin portmoneu. Hai să nu ne ascundem după deget. Părerea mea personală este că dacă nu te înțelegi cu femeia atunci te ridici și pleci. Eu nu aș ridica mâna la niciuna chit că sunt unele că zici că te imploră. “Femeia pentru care să te cobori în halul ăsta încă nu s-a născut pe Pământ” – îl citez pe taică-meu. “În afară de maică-ta.” Și te rog nu-mi răstălmăci cuvintele și nu-mi băga cuvinte în gură pe care nu le-am rostit, bine? Trist este că la ce ai zis în ultima propoziție exact mitropolitul de Tomis e mare adept al ideii. Dezgustător. Probabil mă-sa când a fost conceput a rămas neprihănită, că altfel nu văd cum avea să ajungă mare sculă de mitropolit ortodox. 🤮 Deci te rog nu amesteca treburile. Femeia de care am povestit stătea cu orele la telenovele pe când soțul lucra zi-lumină ca ea să-și lăcuiască unghiile, plus tot soțul ducea și aducea copiii de la și la școală apoi când ajungea seara capitolul gătit se rezuma la comandăm pe Glovo. Dar nici să șteargă praful nu a fost în stare! Nu te bucura că nu e vorba de mine. Dar bărbatul frumos s-a ridicat și când copiii au ajuns la 18 ani a divorțat și a lăsat femela în chiloți. Drept a avut și avocat bun și a strâns dovezi pe parcursul poveștii.

        • Ph Răspunde

          Ți-ai revărsat scârba asupra unei femei cât și asupra curentului #metoo, gratuit, mulțumită prost tv.. eu așa am interpretat, mulțumesc de lămuriri.
          Desigur, sunt mai multe “adevăruri” într-o relație, și orice ajunge toxic trebuie oprit. O femeie dacă scoate draci din bărbat (și invers) trebuie trimisă la plimbare, cât mai repede cu atât mai bine. Stăm foarte prost la valori morale sociale și de orice fel, biserica nu ajută, statul este condus de ei pt ei, media livrează rahat pt că ăsta vinde, iar noi.. mai și servim :-)) să îmi fie cu iertare. Greu să îți păstrezi luciditatea în lumea asta, dar uneori, să te pui în pielea celui atacat poate ajuta, nu doar aruncatul cu pietre (care este cel mai ușor).

          • De aici înțelege fiecare ce vrea

            Mă rog, așa cum m-am numit, tu atât ai priceput din ce am scris. Numai te caracterizează. Dar nu pot spune că nu am anticipat reacția asta. Nu fii tu cavalerul nimănui că îți zic eu că nu rentează.
            Cum ți-ai așternut așa te culci. Este valabil la toți, indiferent de sex.
            Și bagă la căpățână că sunt căsătorit de 34 de ani fără prea mari frecușuri, cu doi copiii mari care și-au văzut de drumul lor și în veci nu am avut astfel de probleme în familie. Dar trebuie să adaug că maică-mea m-a învățat ce înseamnă gospodărie și la noi în familie nu există noțiunea că treaba asta se face de femeie sau de bărbat. Fiecare cum are vreme. Inclusiv gătit, cumpărături, dus copiii, mers la ședința cu părinții, călcat cămașa sau ce vrei. Inclusiv am învățat să cos așa că nu stau să-mi coase la loc jumătatea un nasture. Așa că te rog frumos nu mă învăța pe mine ce și cum că bați la ușa greșită. De fapt la gătit și la călcat dau clasă nevestei. Dar nu se supără. Și ca să vezi băieții mei tot așa au fost crescuți. Și nu au treabă că hai mami calcă-mi o cămașă că ies cu băieții că lor le trebuie nu mie și nu au decât să-și facă. Știu că sunt o raritate. Dar atunci hai să punem întrebarea de ce nu vrea băiatul meu mai mare să se însoare. Pentru că nu găsește o fată care din cauza #metoo nu are timp să mai facă și ceva prin casă. Nici pentru ea! Că de la drepturi nu are timp de îndeletniciri gospodărești. Că 90% dintre fete habar nu au să facă o ciorbă amărâtă sau niște clătite prăpădite. Fii onest și recunoaște.
            PS. Exploatarea acestor povești în public nu este deloc corectă pentru că nu ți se prezintă partea cealaltă a monezii.

  2. Ph Răspunde

    Reply: Eh, uite că acum ai expus altcumva problema cu prezentarea “adevărului” și este evident unde duce acest curent, care merge mână în mână cu educația, și nu doar cea școlară.
    Nu sunt cavalerul nimănui, simțit-am pe pielea me’, de aceea insist că sunt mai multe adevăruri, și empatia ajută, și scârba este un mecanism defensiv, pe bună dreptate folosit uneori.
    Tot mai greu de găsit oameni între atâta lume, dar nu imposibil. Așa că felicitări și răbdare, va găsi una cu valori asemănătoare și cu principii, dar dacă le băgăm pe toate în aceeași oală nu mai “mâncăm” nimic.
    Toate bune, mă retrag, până mai înțeleg ceva, că minten nu mai înțeleg nimic :-))

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      @Ph, de acord. Eu doar atât am dorit să spun că nu e corect dacă nu se ascultă și varianta celeilalte părți. Atât. Și de aceea am și comenbtat de fapt pentru că am sesizat că la astfel de concursuri concurenții fac orice dar absolut orice pentru o audiență mai bună și fiecare dar absolut fiecare are pregătit/-ă câte o poveste de asta care dă bine pe sticlă. Nimănui nu i-ar conveni, nici doamnei din imagine, ca dacă ar veni să zicem cineva și ar împroșca-o cu fel de fel de acuzații asta fără să fie ascultată și dânsa, nu? Toate aceste “concursuri” sunt o mare falsitate, sunt pe puțin 90% regizate. De la execuția la propriu de acum 9 ani a Tincuței Fernea (nu că o urmăream dar ce a făcut Chirilă ca și mentor a fost execrabil) la Românii au talent eu pe astea nu le mai urmăresc deloc. Consider că este prosteală ieftină, timp pierdut și numai entertainment nu este. O zi bună să ai.

  3. Robert Răspunde

    Cine-i doamna?
    Întreb pentru un prieten 😝

  4. Norbi Răspunde

    Gasesti la el la feisbuk

  5. Varu Răspunde

    Ce de folozofi frateeee!

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      Hai că ți-am citit recentele comentarii și sunt lămurit. Spune drept scrii de pe telefon din birt? Vă dcă ești viteaz numai cu noaptea-n cap. Ție și-ar trebui o dronă de aia să detectează prostia din capul tău. De fapt ar trebui să-ți găsească inteligența submicronică. Așa tradițional cum ești tu de prost.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.