PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

VIDEO. Prioritățile primarului Kereskényi pentru următorul mandat

UDMR Satu Mare și-a prezentat, miercuri, în cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc la sediul partidului, echipa pentru alegerile locale din acest an. Candidatul UDMR pentru un nou mandat la Primăria Satu Mare, Kereskenyi Gabor, a declarat că mizează pe o echipă formată din profesioniști și a prezentat câteva dintre prioritățile sale pentru următorii patru ani.

Kereskényi Gábor, primarul în exercițiu al municipiului Satu Mare, și-a înregistrat, miercuri după-masa, 17 aprilie, candidatura pentru un nou mandat, iar reprezentanții UDMR au depus lista și pentru Consiliul Local. După depunerea candidaturilor, UDMR Satu Mare și-a prezentat echipa cu care va ataca alegerile din 9 iunie, iar pe lista prezentată în cadrul unei conferințe de presă se regăsesc oameni cu mare experiență în Consiliul Local, dar și câteva nume noi.

,,Pot să mă mândresc cu această echipă, avem o viziune, avem un proiect de dezvoltare a municipiului Satu Mare pentru următoarea perioadă. Până în anul 2028 ne dorim ca municipiul Satu Mare să devină un oraș primitor, atractiv pentru familii, preocupat de confortul zilnic al locuitorilor săi și capabil să atragă tinerii înapoi acasă, în Satu Mare”, a spus primarul Kereskenyi Gabor.

El a prezentat și câteva dintre prioritățile sale pentru următorii patru ani.

,,În primul rând, continuă să înverzim zonele degradate, reabilităm cartierul Micro 15, Grădina Romei, parcul Lucaciu, avem un proiect de reabilitare pentru zona Noroieni ca să construim o pădure urbană pentru toți sătmărenii și continuăm cu amenajarea malurilor Someșului. Investițiile în învățământul preuniversitar reprezintă în continuare o prioritate: Moisilul, Brâncoveanu, centrul de excelență, construcția a două creșe. Continuăm reabilitarea clădirilor emblematice, ne dorim într-un timp scurt reabilitarea Filarmonicii ”Dinu Lipatti”, ne dorim să avem infrastructură sportivă de calitate”, a mai declarat primarul municipiului Satu Mare.


CITEȘTE ȘI: