Ultima actualizare: azi, 13:04

Locale

VIDEO. Prioritățile primarului Kereskényi pentru următorul mandat

UDMR Satu Mare și-a prezentat, miercuri, în cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc la sediul partidului, echipa pentru alegerile locale din acest an. Candidatul UDMR pentru un nou mandat la Primăria Satu Mare, Kereskenyi Gabor, a declarat că mizează pe o echipă formată din profesioniști și a prezentat câteva dintre prioritățile sale pentru următorii patru ani.

Kereskényi Gábor, primarul în exercițiu al municipiului Satu Mare, și-a înregistrat, miercuri după-masa, 17 aprilie, candidatura pentru un nou mandat, iar reprezentanții UDMR au depus lista și pentru Consiliul Local. După depunerea candidaturilor, UDMR Satu Mare și-a prezentat echipa cu care va ataca alegerile din 9 iunie, iar pe lista prezentată în cadrul unei conferințe de presă se regăsesc oameni cu mare experiență în Consiliul Local, dar și câteva nume noi.

,,Pot să mă mândresc cu această echipă, avem o viziune, avem un proiect de dezvoltare a municipiului Satu Mare pentru următoarea perioadă. Până în anul 2028 ne dorim ca municipiul Satu Mare să devină un oraș primitor, atractiv pentru familii, preocupat de confortul zilnic al locuitorilor săi și capabil să atragă tinerii înapoi acasă, în Satu Mare”, a spus primarul Kereskenyi Gabor.

El a prezentat și câteva dintre prioritățile sale pentru următorii patru ani.

,,În primul rând, continuă să înverzim zonele degradate, reabilităm cartierul Micro 15, Grădina Romei, parcul Lucaciu, avem un proiect de reabilitare pentru zona Noroieni ca să construim o pădure urbană pentru toți sătmărenii și continuăm cu amenajarea malurilor Someșului. Investițiile în învățământul preuniversitar reprezintă în continuare o prioritate: Moisilul, Brâncoveanu, centrul de excelență, construcția a două creșe. Continuăm reabilitarea clădirilor emblematice, ne dorim într-un timp scurt reabilitarea Filarmonicii ”Dinu Lipatti”, ne dorim să avem infrastructură sportivă de calitate”, a mai declarat primarul municipiului Satu Mare.


CITEȘTE ȘI:

11 comentarii

  1. satmarean Răspunde

    locuri de munca domnule Primar
    multinationale gen companii telecomunicatii, IT care sa atraga tinerii acasa. in rest jos palaria

    • S Răspunde

      Primarul nu are cum sa aduca firme de IT la Satu Mare. Firmele IT preferea centrele universitare gen Cluj, Iasi unde are si IT-isti destuli nu ca la noi . Majoritatea firmelor IT raporteaza salariile angajatilor la salarul mediu din acel oras deci un IT-ist satmarean primeste salar de 2-3 ori mai mic ca unul din Cluj. Satu Mare nu e atractiv pentru firme dar nici pentru salariati, de aceea ei pleaca.
      In general Satu Mare duce lipsa cronica de oameni calificati: sudori, electricieni, lacatusi, constructori, programatori CNC, etc. firmele efectiv nu au cu cine lucra.

  2. lupasculiliana Răspunde

    Merita , a realizat cat n-a facut alti in 30 ani . Bravo dl Gabor . Tot respectu si mult succes in continuare.

  3. xpert86 Răspunde

    De ce ați șters articolul cu Kereskenyi când se laudă ca va redeschide ștrandul satmarean, s-a prins lumea ca minte???!!!🤬🤬🤬🤪🤮🤮

    • 😮 Răspunde

      …. nu știu unde ai citit tu asta. Tocmai pentru că nu a zis. Nu vrei să sufli în fiolă data viitoare înainte de a comenta?

      • JnAdjóò Răspunde

        Vezi că ești prost a fost în podcastul cu Gil Pietrar și tăt pieptul lui Gabor a fost umflat rezolvă el strandu cu Tintas si da de lucru la Tarr Szilard urmatorul mandat

        • 😮 Răspunde

          Acum cine e prost va decide fiecare. Eu nu te-am făcut cu toate că puteam. Așa că te rog frumos du-te și plimbă ursul prin altă parte. Eventual du-te și revezi materialul că ceva ai priceput aiurea, dar rău de tot. Este o mică-mare diferență între ce faci concret și ce zici că s-ar putea face dacă ar fi altfel decât este în momentul de față. o acum am și terminat comentariul că dacă citești pe asta îți trebuie o săptămână să înțelegi trei propoziții simple.

  4. Nha Răspunde

    Eu i-as sugera d-lui sa finalizeze mai intai pod, pasarela, sa dea in folosinta autogara, sa asfalteze strazile de pamant, s-apoi sa inverzeasca parcul din Soli si ce mai doreste.

  5. 😲😲😲 Răspunde

    … și eu care credeam că revine cu ideea cu pista de Formula 1. Mnoah ce surpriză neplăcută. 😲😮 Dar poate Cozma. Să vedem ce va visa peste noapte. 😉🤔 Deschideți repede sacul cu promisiuni!!!!!

    • H&R Răspunde

      Azi am alimentat motorina la statia de carburant Cozma din judetul Satu Mare la 3.80 lei litrul.

  6. Dany Răspunde

    Intradevar se vede o dezvoltare a orasului si felicitari pt reusite din pacate unele din probleme care ne afecteaza pe noi satmarenii si pe care consiliul judetean ( apropo de echipa ) nu a reusit sa le rezolve in 2 mandate sunt sanatatea si turismul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.