PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

VIDEO. Un primar UDMR din Satu Mare a trecut la PNL

Un primar UDMR din Satu Mare a trecut la Partidul Național Liberal. Este vorba de Sipos Jozsef, primarul comunei Săcășeni, județul Satu Mare, care va candida la alegerile din acest an pentru un nou mandat din partea liberalilor. Anunțul a fost făcut de președintele PNL Satu Mare, Adrian Cozma, în cadrul unei conferințe de presă.

,,Încercau unii să inducă ideea că PNL Satu Mare luptă împotriva cuiva sau împotriva maghiarilor sau a UDMR, dar vă spun că nu este așa. (…) Domnul primar Sipos Jozsef este primarul comunei Săcășeni, ales în 2020 de pe lista UDMR și astăzi a făcut pasul spre echipa Partidului Național Liberal și de astăzi este primar al Partidului Național Liberal și viitor primar pentru următorii patru ani din partea PNL în comuna Săcășeni. Am spus-o mereu și repet, în calitate de președinte de Consiliu Județean din 9 iunie încolo, voi fi președintele tuturor primarilor din județul Satu Mare și a tuturor comunităților din județul Satu Mare fără a face vreo diferență și fără a mă interesa culoarea politică a acelui primar și, în niciun caz, nu voi face diferențe între unii primari sau alții”, a declarat Adrian Cozma.

Sipos Jozsef a spus că a luat această decizie după ce UDMR nu l-a mai desemnat drept candidat la alegerile din acest an. El a precizat că își dorește un nou mandat pentru că vrea să continue proiectele și să dezvolte comuna Săcășeni.

,,Din păcate la noi, în UDMR, a fost o ședință cine să pornească din nou ca primar din partea UDMR-ului, iar acolo au fost în ultimele zile niște schimbări și am pierdut. Atunci m-am gândit că am sprijinul oamenilor și am decis să merg mai departe și să fiu primar ca să nu las proiectele”, a transmis primarul în exercițiu al comunei Săcășeni.

În cadrul aceleiași conferințe de presă, Adrian Cozma a prezentat și candidatul Partidului Național Liberal pentru comuna Culciu. Este vorba despre Orsolya Lorincz, o tânără în vârstă de 24 de ani, care s-a întors recent de la Budapesta.


CITEȘTE ȘI: