Ultima actualizare: azi, 10:49

Locale

VIDEO. Un primar UDMR din Satu Mare a trecut la PNL

Un primar UDMR din Satu Mare a trecut la Partidul Național Liberal. Este vorba de Sipos Jozsef, primarul comunei Săcășeni, județul Satu Mare, care va candida la alegerile din acest an pentru un nou mandat din partea liberalilor. Anunțul a fost făcut de președintele PNL Satu Mare, Adrian Cozma, în cadrul unei conferințe de presă.

,,Încercau unii să inducă ideea că PNL Satu Mare luptă împotriva cuiva sau împotriva maghiarilor sau a UDMR, dar vă spun că nu este așa. (…) Domnul primar Sipos Jozsef este primarul comunei Săcășeni, ales în 2020 de pe lista UDMR și astăzi a făcut pasul spre echipa Partidului Național Liberal și de astăzi este primar al Partidului Național Liberal și viitor primar pentru următorii patru ani din partea PNL în comuna Săcășeni. Am spus-o mereu și repet, în calitate de președinte de Consiliu Județean din 9 iunie încolo, voi fi președintele tuturor primarilor din județul Satu Mare și a tuturor comunităților din județul Satu Mare fără a face vreo diferență și fără a mă interesa culoarea politică a acelui primar și, în niciun caz, nu voi face diferențe între unii primari sau alții”, a declarat Adrian Cozma.

Sipos Jozsef a spus că a luat această decizie după ce UDMR nu l-a mai desemnat drept candidat la alegerile din acest an. El a precizat că își dorește un nou mandat pentru că vrea să continue proiectele și să dezvolte comuna Săcășeni.

,,Din păcate la noi, în UDMR, a fost o ședință cine să pornească din nou ca primar din partea UDMR-ului, iar acolo au fost în ultimele zile niște schimbări și am pierdut. Atunci m-am gândit că am sprijinul oamenilor și am decis să merg mai departe și să fiu primar ca să nu las proiectele”, a transmis primarul în exercițiu al comunei Săcășeni.

În cadrul aceleiași conferințe de presă, Adrian Cozma a prezentat și candidatul Partidului Național Liberal pentru comuna Culciu. Este vorba despre Orsolya Lorincz, o tânără în vârstă de 24 de ani, care s-a întors recent de la Budapesta.


CITEȘTE ȘI:

10 comentarii

  1. Mircea Govor ( groparul jud. SM) Răspunde

    Rău a făcut Cozma nu ii de încredere.

  2. c-block Răspunde

    La UDMR este un fel de competitie internă, asta uită Cozma să sublinieze. Inclusiv la consilieri este un vot de a face o listă care pe unde vine și care prinde loc eligibil. Deci dacă nu a mai fost reconfirmat actualul spune multe despre performanța sa. Aici nu e vorba că se protejează între ei că mandat pentru a vota au sute de persoane. Atâția nu se pot aranja. Iar fătuca aia naivă proaspăt venită de la Budapesta…. Să mă scuze Dumnezeau dar iarăși se aplică dubla măsură? Adică primarul actual absolvent de Debrecen care de bine de rău a făcut ceva dar asta care nici nu știe ce și cum, absolventă de Budapest hopa hai să o băgăm la lupta de clasă că poate fură ceva voturi maghiare????? Cine e cu dubla măsură???? Asta deja miroase a disperare.

  3. UDMR Răspunde

    Sandu Ciorba de Sacaseni (Sipos Jozsika) a fost fugarit de sateni pentru ca a pus-o pe viceprimarita. Din 300 de voturi la prealegeri nici 1/3 nu a primit! Halal primar in functie…

    • H&R Răspunde

      Van aki nem adja fel meg ha tudja is, hogy bukik. Pedig bukni fog.

    • User.000 Răspunde

      Dacă vrei sa știi cel care a câștigat a “cumpărat” voturile de altfel tot el câștiga. Dar din păcate cu bani poți face multe în ziua de azi. Eu nu sunt de acord cu astfel de lucruri. Mergi și votezi pe cine vrei nu votezi pentru ca ai primit ceva în schimb.

  4. @ Răspunde

    Ce zambet de idiot intre niste acrituri. De fapt toti sunt idioti

  5. Unul Răspunde

    Jozsika nu a facut nimic? Dar fatuca asta tanara nu are parinti? Bai Adi ,baghi unguri in competitie ,doa vor primi mai multe voturi ca si ai tai pnl-ist? Disperare mare este la tine !

  6. comentator Răspunde

    @User.000, știi prea bine că la țară nu e ca la oraș. Acolo oamenii se știu între ei. Deci dacă la votul intern oamenii delegați au considerat că celălalt e mai bun pentru că a luat mai multe voturi în prealegeri (a luat mai mult de dublu față de el) atunci nu pricep insistența asta. Dă de gândit că după un singur mandat oamenii au ales să nu-l mai susțină. Dar nu suntem noi în măsură să împiedicăm dacă cineva vrea să-și frângă politic gâtul. Jumate din comună sunt unguri, de unde vrea voturi, de la țiganii din sat? Că PNL s-a făcut de maro și acum 4 ani când a luat 18% la voturi pentru primar. Pur și simplu se descalifică singur, de demnitate și onoare nici nu mai pomenesc. Cu calitățile astea e bun de trimis în parlament, că herbak gros are. Sau încearcă și el ca și în Alexandru Lăpușneanu? Dacă voi nu mă vreți eu vă vreau???

  7. Gheorghe Răspunde

    He he he cozma românul,da vad ca-ți dai arama pe față.In felul acesta rezolvi 3 probleme.
    1 discreditezi pnl-ul și pierzi mulți votanți români de dreapta care nu-i agreează pe vorbitorii de maghiară(este valabil s-o viceversa)
    2 te pui bine pe lângă udmr….da,da chiar asa este…primăria din sacaseni este dată cadou udmr-ului cu aceasta ocazie.
    3 împlinești dorinta mamei tale…altă,,româncă”care la magazinul de pe păulestiului vorbește 90% ungurește și cu românii….
    Fătuca trimisa de hortyorban de la budăpesta și școlită este pregătită sa ducă o lupta spriga împotriva a tot ce este romanesc asa ca ai un mare punct alb în favoarea ta la hortyorban….o sa-ți dea voie sa-i sugi obielele și budigăii.
    Ești un mare cameleon mai prăpăditule.Pacat ca pnl ul este condus de asemenea specimene dar nu ma mir ca a avut grija mălai mare sa va pună la prohabu lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.