PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Accidentul din Satu Mare | O șoferiță nu a oprit la ,,Stop”, un motociclist a ajuns la spital

O șoferiță nu a oprit la ,,Stop”, iar un tânăr motociclist a ajuns la spital. Așa s-a produs accidentul vineri dimineața, 24 mai, la intersecția străzilor Liviu Rebreanu și Ștefan cel Mare din municipiul Satu Mare. 

Ce spune poliția:

La data de 24 mai, la ora 08.27, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, pe raza str. Liviu Rebreanu din municipiul Satu Mare.

Ajunși la fața locului polițiștii rutieri au constatat faptul că o conducătoare auto, de 35 de ani, în timp ce se afla la volanul unui autoturism, nu ar fi respectat semnificația indicatorului rutier „Oprire”, și ar fi intrat în coliziune cu un motociclu care circula pe drumul prioritar, condus de un tânăr, de 18 de ani.

În urma evenimentului rutier, tânărul, a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Ambii conducătorii ale vehiculelor au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal întocmit, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii evenimentului rutier.