Ultima actualizare: ieri, 21:42

Locale

Accidentul din Satu Mare | O șoferiță nu a oprit la ,,Stop”, un motociclist a ajuns la spital

O șoferiță nu a oprit la ,,Stop”, iar un tânăr motociclist a ajuns la spital. Așa s-a produs accidentul vineri dimineața, 24 mai, la intersecția străzilor Liviu Rebreanu și Ștefan cel Mare din municipiul Satu Mare. 

Ce spune poliția:

La data de 24 mai, la ora 08.27, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, pe raza str. Liviu Rebreanu din municipiul Satu Mare.

Ajunși la fața locului polițiștii rutieri au constatat faptul că o conducătoare auto, de 35 de ani, în timp ce se afla la volanul unui autoturism, nu ar fi respectat semnificația indicatorului rutier „Oprire”, și ar fi intrat în coliziune cu un motociclu care circula pe drumul prioritar, condus de un tânăr, de 18 de ani.

În urma evenimentului rutier, tânărul, a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Ambii conducătorii ale vehiculelor au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal întocmit, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

23 comentarii

  1. NH Răspunde

    O cârâitoare în minus.

  2. 👀 Răspunde

    Nu vreau să mă antepronunț, dar pruncu ăsta a depășit într-o intersecție și tot altcineva este vinovat? Bun, este drum cu prioritate, dar este și un limitator de viteză acolo, este o trecere de pietoni, ăștia pe 2 roți au alte reguli de circulație la care se raportează? Nu mai întreb de regulile de bun simț, sau parcă nici legile gravitației pentru ăștia nu sunt aceleași!

    • Admin Răspunde

      Buna ziua, ați fost de fata la accident? as dori mai multe detalii din partea dvs

  3. Johnny boy Răspunde

    Pruncul nu doar că o depășit în intersecție, dar ocolit și limitatorul de viteză, circulând pe contrasens!
    Important este că EI VOR RESPECT, dar ei nu respectă pe nimeni și nimic! Regulile de circulație sunt opționale pentru ei!

    • admin Răspunde

      Buna ziua, ați fost de fata la accident? as dori mai multe detalii din partea dvs

  4. altu fără bmw Răspunde

    Asta este când doi “cine sunt eu” se întâlnesc față în față. Trist este că va fi declarată vinovată șoferița mai mult ca sigur cu toate că motociclulistul era în depășire în intersecție și avea și viteză. Din ce știu eu este manevră interzisă.

    • admin Răspunde

      Buna ziua, ați fost de fata la accident? as dori mai multe detalii din partea dvs

      • altu fără bmw Răspunde

        Nu, dar asta se întâmplă de obicei. Ca și în cazul bețivului care doarme pe asfalt și celălalt trece noaptea peste el. Restul, numai uitați-vă atenți la poze (eventual și la ce s-a publicat prin alte ziare locale) și veți fi de acord cu mine. Dar ceva ar trebui făcut cu intersecția aia.

  5. 😒 Răspunde

    Asta e încă cu e, dar vor apare în trafic și cei de 17 ani, atuncea să te ții. Parcă nu avem și așa prea mulți bulangii în trafic. Polițiști nu există, ei verifică “fetitele” de lângă Electrolux și apar după ce s-a produs evenimentul să verifice cu fiola.

    • altu fără bmw Răspunde

      Mai e și aspectul că intersecția asta este foarte nașpa. De fapt nu ar fi nici o problemă dacă nu am avea pe șoferii pe care îi avem. Dacă s-ar aplica măcar un fragment din ce li se încearcă să li se bage la cap la școala de șoferi cu conduita preventivă nu ar fi problemă. Dar mulți de la noi conduc că numai atâta știu că au prioritate. Și nici atunci nu apasă pe frână când văd că boul care vine din sens opus sau se intersectează cu ei nu încetinește!!! Aici motociclistul se credea nemuritor iar doamna conducea o mașină de #cine-sunt-eu-bămăwezi. Zici că unii nici nu vor să ajungă la destinație, important este să facă spectacol pe drum! 😲🤮

      • 🖕🏿 Răspunde

        Ma cac in gura ta “ cu si fara BMW” ai fost acolo? Ce vb rahat cu ochi frustat. E plin de idioti ca tine care atat stiu behai in stanga si-n dreapta: bbbeeeemmmmwwweeeee, beeeemmmwwwweeee. Fiecare conduce ce isi permite si ce poate asa ca fuck off!

        • altu fără bmw Răspunde

          Și eu mă kk în gura ta. Problema nu este că ce conduci și de CUM CONDUCI! Așa că mă cac pe toate mașinile tale grămadă mare pe toate, una câte una și toate la un loc ba și pe capul tău prost. Că degeaba ai permis că vițelul pe care l-a fătat mă-ta tot prost și nesimțit a rămas. Aia nu a intrat sub țeasta ta groasă că dacă erau fiecare un pic mai atenți doară totul s-a petrecut în oraș atunci toate astea nu se întâmplă??? Sau la tine când pornești de pe loc direct băgat într-a 5-a viteză țip pâriei și gata tu ți-ai făcut treaba? Mai ții minte idiotule accidentul de acum câțiva ani când florăreasa a murit tot așa într-o dimineața exact acolo în stație și tot din cauza unui țăran cu BMW??? Nu am eu tătucă nici o treabă cu mașina, ba din contră! Cu troglodiții ca și tine de la volan e problema!!! Voi de fapt nu meritați asemenea mașini. Sper să te calce un TIR cu tot cu tefalul tău dar cât mai repede. Și să mă kk pe toate neamurile tale. https://portalsm.ro/2020/10/foto-floraria-distrusa-de-bmw-in-pericol-de-prabusire-omagiu-adus-femeii-decedate/#google_vignette

          • 🖕🏿

            Bai cacatule s-au intamplat o gramada de accidente grave cu sau fara bmw esti prost gramada. Pensionar imputit. Vezi ca poate o sa ai o surpriza de nu o sa stii la cine sa-i multumesti!

          • De aici înțelege fiecare ce vrea

            Auzi tu cct cu moț! Tot nu reușești să pricepi ce am zis. Dar mă bucur că mi-ai citit totuși replica. Înseamnă că poate nu ești o cauză fără șansă. Am zis eu că alții nu fac accidente???? Nu. Atunci ce mai vrei omule de la mine? Du-te și te culcă prostule și lasă tu înjurăturile că s-ar putea să ai surprize dacă încep să te felicit eu că nici să înjuri nu ești în stare. Grijania mă-tii de prost cu toate neamurile tale și purecii să danseze pe ….. Și bagă-ți deștu’ tău în fundul tău și suge după aia că mai recuperezi niște proteine. Ar fi mare păcat sugaciule.

  6. altu fără bmw Răspunde

    Mersi @De aici înțelege fiecare ce vrea, dar nu era cazul. E un idiot.
    Auzi tu cu degetul! Vezi că ce ai făcut deja e caz penal. Așa că mai ușor că ce voi face eu va fi perfect legal și nu eu voi plânge la urmă. Potolește-te. Că înjuri e una dar amenințarea la integritatea corporală chiar și virtual în spațiul public sub orice formă deja e treabă penală. Tu crezi că nu poți fi identificat după adresă de IP??? Nu vezi ce fain l-au găsit și pe ăla care a vândut pe șestache secrete la ruși de prin Tulcea. Așa că stai calm omule pe fund până ți-e bine. Asta a fost un sfat. Eu nu m-aș risca.

    • Concluzia Răspunde

      Te-ai cacat pe tine pana la urma. Gandirile voastre stau la baza rasismului, antisemitismului…etc.

      • altu fără bmw Răspunde

        🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣. Știi că ești haios? Aia că cineva violează la propriu codul rutier după bunul său plac aia ți se pare normal? No bine atunci. Eu nu am treabă chiar cu nimeni. Alții au treabă cu oamenii decenți care încearcă să trăiască civilizat și fără să se dea în stambă pe șosea. Așa că nu știu cine e cel care nu are loc de celălalt și veșnic țipă că nu e el de vină. Bineînțeles, ceilalți sunt de vină că mai există.

      • @Concluzia Răspunde

        Johnny boy
        24 mai 2024 Răspunde
        Pruncul nu doar că o depășit în intersecție, dar ocolit și limitatorul de viteză, circulând pe contrasens!
        Important este că EI VOR RESPECT, dar ei nu respectă pe nimeni și nimic! Regulile de circulație sunt opționale pentru ei!
        Să vedem dacă pricepi ce scrie în acest comentariu. Dar voi mereu vă plângeți și țipați după respect. Ca și medicii măcelari.

        • Concluzia Răspunde

          M-a deranjat mosul care behaie BMW, citez: “iar doamna conducea o mașină de #cine-sunt-eu-bămăwezi” de parca din start a facut intentionat, ca era la volanul unui BMW. Poate si ala fara BMW (daca. mai are permis) o sa-i vina un zmeu cu vreo 100 in zona de 50 si va fi de vina ca nu acordat prioritate si o sa vada cum e atunci.

          • @Concluzia

            Te rog frumos pe viitor nu te mai obosi să înțelegi ce vrea celălalt să-ți explice că te depășește. Ești prea prost pentru asta. Sper că nu ai permis.

  7. gelu Răspunde

    E tot Y ,nu terminati cu el niciodata ,lasati l are handicap!

    • y Răspunde

      Serios, tu ai dezvoltat ceva obsesie față de mine. Ar fi cazul să te tratezi. Gelule, tu care ești? Zi sincer că m-ai făcut curios. Tu crezi că o singură persoană ocupă spațiul de la comentarii? Tu chiar ești căzut în cap? Iar ai sărit schema la medicație și încep din nou halucinațiile la tine????

  8. Adevarul Răspunde

    Pentru altu fără bmw si De aici înțelege fiecare ce vrea, fiind acelasi mancator de cacat – iti recomand sa-ti sugi jegul de sub unghii, esti prost gramada dar n-ai cum sa-ti dai seama, tii neaparat sa demonstrezi opusul dar numai faptul cum reactionezi spune mult despre tine, nu poti fi decat un descendent dintr-un neam prost si incult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.