PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Fetiță de 8 ani, violată și ucisă! Principalul suspect, unchiul ei, a fost prins

O fetiță, în vârstă de 8 ani, a fost găsită moartă lângă un sat din județul Botoșani. Principalul suspect, unchiul acesteia, în vârstă de 32 de ani a fost prins de polițiști.

Bărbatul, în vârstă de 32 de ani, a fost prins în apropierea locuinţei sale, fiind imobilizat de către poliţişti, după ce s-au tras şi două focuri de armă în plan vertical, potrivit ProTv.

”În urmă cu puţin timp, bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost identificat şi prins de către poliţişti. Acesta a fost văzut în timp ce se îndrepta spre locuinţa sa, în vegetaţia din apropierea acesteia (…) Au fost executate şi două focuri de armă în plan vertical fără a fi înregistrate victime sau alte pagube”, au transmis, sâmbătă, oficialii IPJ Botoşani.

Potrivit anchetatorilor, individul are 32 de ani şi este fratele concubinului mamei fetiţei.

„Îl cunosc, aici a crescut, îl cunosc de mic. Nu aş fi crezut că e în stare chiar de asemenea lucruri. Era muncitor. Obişnuia să consume alcool şi chiar, din ceea ce ştiu eu şi din surse, aseară a consumat mult alcool pe la magazin, pe unde a mai fost. El era văcar, avea grijă de vacile comunităţii. E mare păcat, e un copil. Cred că toată lumea e traumatizată”, a declarat un localnic.

Fata a dispărut vineri seară şi a fost găsită decedată la marginea localităţii. Victima era dezbrăcată şi cu urme de sânge pe corp, existând suspiciunea că ar fi fost violată înainte de a fi ucisă.

În acest caz, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de omor calificat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani.

Exit mobile version