PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO/VIDEO. S-a închis circulația pe bulevardul Transilvania. Se montează tarabele

Satu Mare se pregătește de distracție! Zilele Orașului încep mâine, cu restricții de circulație pe Bulevardul Transilvania.

S-a închis circulația pe bulevardul Transilvania din municipiul Satu Mare. Circulația a fost închisă în această seară, întrucât în acest weekend au loc Zilele Orașului Satu Mare.

Pentru a facilita amenajarea zonei comerciale unde vor fi amplasate tarabele, începând de astăzi, 23 mai, ora 20:00, sau impus restricții de circulație pe Bulevardul Transilvania. Restricțiile vor fi valabile până duminică, 27 mai, ora 05:00.

Târgul Meșteșugarilor și spectacole pentru copii

De vineri dimineață, de la ora 10:00, va fi deschis Târgul Meșteșugarilor, unde veți putea găsi o varietate de produse tradiționale și hand-made. De asemenea, tot de vineri dimineață, pe scena amenajată pe platoul de evenimente vor începe spectacolele dedicate copiilor. Micuții se vor bucura de o serie de reprezentații distractive și pline de culoare.

Deschiderea oficială a evenimentelor

Deschiderea oficială a Zilelor Orașului Satu Mare va avea loc mâine, 24 mai, la ora 18:00, pe scena principală din Piața 25 Octombrie. Un program bogat și variat vă așteaptă pe parcursul celor trei zile, cu concerte live ale unor artiști renumiți, spectacole de teatru, expoziții, zone de joacă pentru copii, târguri de artizanat și gastronomie, focuri de artificii și multe altele.