Ultima actualizare: azi, 12:32

Locale

FOTO/VIDEO. S-a închis circulația pe bulevardul Transilvania. Se montează tarabele

Satu Mare se pregătește de distracție! Zilele Orașului încep mâine, cu restricții de circulație pe Bulevardul Transilvania.

S-a închis circulația pe bulevardul Transilvania din municipiul Satu Mare. Circulația a fost închisă în această seară, întrucât în acest weekend au loc Zilele Orașului Satu Mare.

Pentru a facilita amenajarea zonei comerciale unde vor fi amplasate tarabele, începând de astăzi, 23 mai, ora 20:00, sau impus restricții de circulație pe Bulevardul Transilvania. Restricțiile vor fi valabile până duminică, 27 mai, ora 05:00.

Târgul Meșteșugarilor și spectacole pentru copii

De vineri dimineață, de la ora 10:00, va fi deschis Târgul Meșteșugarilor, unde veți putea găsi o varietate de produse tradiționale și hand-made. De asemenea, tot de vineri dimineață, pe scena amenajată pe platoul de evenimente vor începe spectacolele dedicate copiilor. Micuții se vor bucura de o serie de reprezentații distractive și pline de culoare.

Deschiderea oficială a evenimentelor

Deschiderea oficială a Zilelor Orașului Satu Mare va avea loc mâine, 24 mai, la ora 18:00, pe scena principală din Piața 25 Octombrie. Un program bogat și variat vă așteaptă pe parcursul celor trei zile, cu concerte live ale unor artiști renumiți, spectacole de teatru, expoziții, zone de joacă pentru copii, târguri de artizanat și gastronomie, focuri de artificii și multe altele.

4 comentarii

  1. Satmareanu’ Răspunde

    Zona talcioc, nu se poate fara aceste tarabe generatoare de fum si miros insuportabil? De ce nu se organizeaza un street food festival in zona?

    • A Fumatu Răspunde

      Da cine te pune sa mirosi? Daca ai nasu fin… stai acasa.
      Lasa oamenii sa se distreze, Ca distractia îi…de cand ii lumea.
      Apropo, finețe. Da cum vezi tu o sarbatoare? Cum sa se desfasoare? Cu vizite la muzeu?

      • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

        Da’ bine moi! Da’ dupe tyine care estem serbetoarea aiciea? Aia ca e la liber la afumat pe strada, manele la maxim din boxe, potzi se te pishi pe care gard unde vrei matalutza sau che sunt hamsii prejite si potzi scuipa semintze? No atunciea e klare treaba ce e la tyine serbetoare! Baghe la burta mici shi bere pana vomitzi che altfel nu e serbetoare daca nu se termine la UPU! Haules, baules, ciores? Adike dak la tyine de pe Ostrovului asta insemneaze distractzie aia nu insemneaze ca shi la restul.

      • satmareanu' Răspunde

        Hai sa ne civilizam putin, vezi exact ce ti-am spus eu, cum se desfasoara un street food festival. Daca vrei gratare / mici / bere + ca toping fumul si mirosul du-te la ocikasor, poti fi afumat (daca nu esti inca) in fircare miercurea si duminica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.