PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Paradă cu sute de motoare pe străzile din Satu Mare. A fost deschis oficial sezonul moto 2024

Deschiderea oficială a sezonului moto în Satu Mare, începutul unei noi aventuri pe două roți, a avut loc astăzi, sâmbătă, 11 mai. Cele mai cunoscute cluburi moto din Satu Mare: Viking MC, Trust MC, Daimler MC și Eagle Bikers, într-o colaborare comună, au organizat parada de deschiderea oficială a sezonului moto 2024, unde au străbătut străzile orașului, admirați de sătmăreni.

Evenimentul a avut loc în parcarea Auchan, unde în scurt timp s-au adunat sute de oameni, atât participanți la paradă, cât și pasionați care au venit doar să admire bijuteriile pe două roți și să asculte vuietul răsunător al motoarelor. La ora 13.00 s-a dat startul paradei care, anul acesta, a avut un traseu 20 de km, la care au participat în jur de 300 de motocicliști.

Traseul a fost unul stabilit cu atenție, iar din parcarea Auchan au pornit spre centură și au continuat pe: Str. Aurel Vlaicu, Str. Lăcrimioarei, Str. Rodnei, Str. Fabricii, Drumul Odoreului, Bd. Henri Coandă, Bd. Transilvania, Str. Alexiu Berinde, Bd. Lalelei/Podul Golescu, Drumul Careiului. Ultimul punct de pe traseu a fost în Parcul Industrial Vetiș la Club House Viking MC, unde reușita paradei a fost celebrată de o petrecere și un gulaș gustos, pregătit de membrii clubului pentru toți participanții.

Acest eveniment a adunat participanți din mai multe județe: Satu Mare, Bihor, Maramureș, Sălaj, Bistrița-Năsăud și Cluj cărora li s-au alăturat pasionați chiar și din Ungaria, Serbia și Austria. Comunitatea moto dorește să mulțumească tuturor pentru participare și implicare.

Cu sprijinul Ali Baba tractări și Aushopping City Satu Mare desfășurarea evenimentului a fost un adevărat succes!

Exit mobile version