PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Polițiști atacați în Satu Mare. Doi tineri au aruncat cu obiecte și au avariat autospeciala

Polițiști atacați în județul Satu Mare. Agresivi, doi tineri au aruncat cu obiecte și au avariat autospeciala. Totul s-a petrecut astăzi, marți, 14 mai, în localitatea Sanislău. 

,,La data de 14 mai, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că în localitatea Sanislău, o femeie, din aceeași localitate, ar fi fost în pericol de a fi agresată de către doi bărbați necunoscuți. Ajunși la fața locului, polițiștii au identificat doi tineri, de 17, respectiv, 22 de ani, care aveau un comportament suspect.

În urma legitimării, cei doi tineri au devenit agresivi cu polițiștii, aruncând obiecte înspre aceștia și lovind autospeciala folosită pentru intervenție. Polițiștii nu au suferit vătămări corporale, fiind avariată doar autospeciala. Cei doi bărbați au fost imobilizați și conduși la sediul poliției. Verificările în cauză continuă, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, au transmis reprezentanții IPJ Satu Mare, pentru PortalSM.