Ultima actualizare: azi, 22:22

Locale

Polițiști atacați în Satu Mare. Doi tineri au aruncat cu obiecte și au avariat autospeciala

Polițiști atacați în județul Satu Mare. Agresivi, doi tineri au aruncat cu obiecte și au avariat autospeciala. Totul s-a petrecut astăzi, marți, 14 mai, în localitatea Sanislău. 

,,La data de 14 mai, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că în localitatea Sanislău, o femeie, din aceeași localitate, ar fi fost în pericol de a fi agresată de către doi bărbați necunoscuți. Ajunși la fața locului, polițiștii au identificat doi tineri, de 17, respectiv, 22 de ani, care aveau un comportament suspect.

În urma legitimării, cei doi tineri au devenit agresivi cu polițiștii, aruncând obiecte înspre aceștia și lovind autospeciala folosită pentru intervenție. Polițiștii nu au suferit vătămări corporale, fiind avariată doar autospeciala. Cei doi bărbați au fost imobilizați și conduși la sediul poliției. Verificările în cauză continuă, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, au transmis reprezentanții IPJ Satu Mare, pentru PortalSM.

6 comentarii

  1. comentator Răspunde

    Asta e dacă trimiți doi papă lapte începători care fac pe ei în gura lupului. Nu e vina lor că au ajuns în situația dată ci a celor care i-au pregătit și au zis că pot merge în misiune în formațiunea asta. Eu așa știam că tot timpul este unul cu ceva vechime, puțin mai inițiat care îl ia sub aripă pe cel nou și îl sau o îndrumă. Se pare că nu știam bine. Și apoi vă mirați că nu vă ia după asta nimeni în serios? Când organul legii au luat bătaie de la doi țigani supărați???? Mi-am adus acum aminte de faza de săptămâna trecută când colega de la Galați a dat cu spray tocmai peste colegul care e chinuia să aresteze tot așa un supărat pe lume. Asta e dacă nu vă selectați oamenii temeinic și nu îi pregătiți temeinic pentru teren. Fără supărare. Că până la urmă tocmai societatea are de suferit din cauza asta.

    • Fact Răspunde

      Mai intra in calcul si faptul ca legea e permisiva cu infractorii in sensul ca ei rapid sar ca s-a facut abuz cand sunt pusi la respect. Dar adevarat, trebuie sa fii pregatit sa faci fata unor situatii dificile. In filmul Training day s-au spus 2 chestii valabile ”e nevoie de un lup sa prinzi un lup” și ”nu-i ceea ce știi, e ceea ce poți demonstra”.

      • comentator Răspunde

        Părerea mea e că greșeala a pornit de la faptul că cineva desupra lor în grade a trimis la intervenție doi mucoși, bibani, adică fără experiență. La țiganii din Sanislău sau Stâna dacă te miroase că te caci pe tine sau ești nesigur ăla ești.

  2. Sătmărean Răspunde

    Vai și amar ce a ajuns PolițiaRomână !!! Numai prunci din ăștia tineri, fete, aroganți, de toată jena. Adevărații polițiști au plecat din sistemul putred și infect ! Păcat că s-a distrus în halul acesta și Poliția Română !

  3. Unu Răspunde

    Mulți dintre ei nici măcar nu au statură de polițiști, nu știu să intervină în mod corespunzător fiecărei situații, nu știu vorbi cu omul, nu aplaneze de multe ori o stare conflictuală, din contră o tensionată și o amplifică !

  4. George Răspunde

    Ei vor sa fie ca si cei din strainatate, cu barba, ochelari de soare si tatuaje…doar ca le lipseste si pregatirea celor din strainatate…iar de domnisoarele politist de pe strazile din Satu Mare, doar uniforma ne ajuta sa ne dam seama ca sunt la serviciu si nu la club sau la nunta (la ce machiaj si coafuri au) :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.