PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Elena Birtoc: Dacă oșenii plecați s-ar întoarce Ținutul Oașului ar fi extraordinar. Să îndrăznim să înflorim

Elena Birtoc, una dintre cele mai apreciate femei din mediul antreprenorial din România, a transmis un mesaj de curaj oșenilor antreprenori sau celor plecați care doresc să se întoarcă și să-și deschisă o firmă.

,,Prea mulți oșeni au plecat și ne-am dori să se întoarcă înapoi. Dacă ei ar veni cu experiența lor, cu expertiza lor, cu banii pe care i-au făcut acolo, Ținutul Oașului ar fi ceva extraordinar. Spre asta milităm pentru că ceva totuși ne lipsește și mă gândeam oare ce ne lipsește? Poate un pic de solidaritate, poate să avem încredere unii în alții. (…) Cred că ar trebui să vă scoateți afacerile în oraș, la restaurant, la întâlniri, ca să știm și noi cine sunteți, ce faceți, cum putem face ceva împreună pentru că doar împreună vom reuși. Țin minte că oșenii sunt obișnuiți, și-au făcut case ajutându-se unii pe alții și cred că și în afaceri trebuie să revenim la acea clacă și să fim unii cu alții, să ne explicăm afacerile, să facem schimb de informații”, a declarat Elena Birtoc la evenimentul BNI de la Turț.

Ea a mai spus că există deja o mișcare a celor care au încredere în România, iar foarte mulți români din Diaspora s-au întors deja, subliniind astfel că și oșenii au nevoie să simtă că merită să vină acasă.

,,Dacă accesați BNI din Franța sau Londra, unde sunt mai mulți oșeni, voi puteți să îi contactați pe cei din grupul respectiv și să faceți afaceri împreună. Profitați de ocazia când vin oșenii acasă în august, să stați de vorbă cu ei. (…) Ce ne dorim noi este să ne cunoaștem unii pe alții, iar deviza care îmi place foarte mult este că dăruind vei dobândi. Să facem o rețea a prieteniei, să facem o rețea în care să simțim că merită să stăm în România, că cei din Diaspora merită să vină acasă”, a mai spus Elena Birtoc.

 

Exit mobile version