PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Sute de amenzi într-o singură zi, în Satu Mare. Vitezomani și șoferi beți pe drumurile din județ

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat în data de 18 iunie, activități de menținere a unui climat de ordine și siguranță publică în județ, aplicând peste 40 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 15.000 lei.

Totodată, polițiștii sătmăreni care au acționat pentru prevenirea faptelor antisociale și pentru efectuarea unor activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier în județ, aplicând peste 200 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 60.000 de lei.

De asemenea, a fost luată măsura complementară de suspendare a exercitării dreptului de a conduce în cazul a 12 conducători auto.

Exemple:

Polițiștii au identificat în trafic, patru bărbați cu vârste cuprinse între 20 și 35 de ani, care se deplasau cu viteze cuprinse între 106 și 119 km/h pe tronsoane de drum unde viteza maximă legală este de 50 km/h.

Trei conducători auto, cu vârste cuprinse între 46 și 53 de ani, din municipiul Satu Mare, nu au acordat prioritate de trecere pietonilor care s-au angajat în traversarea străzii pe trecere de pietoni marcată și semnalizată corespunzător.

De asemenea, un tânăr de 19 ani, din municipiul Satu Mare a fost identificat, în trafic, în timp ce efectua o manevră de depășire neregulamentară.

Patru bărbați, cu vârste cuprinse între 46 și 61 de ani, au fost identificați în trafic, în timp ce conduceau autoturisme pe raza județului Satu Mare. Fiind testați cu aparatul alcooltest, au rezultat valori cuprinse între de 0,06 și 0,25 mg/l alcool pur în aerul expirat.


Sursa: IPJ Satu Mare

Exit mobile version