PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

VIDEO. Victor Ponta la Satu Mare. Mesaj de susținere pentru Pro România și Octavian Petric

Victor Ponta a participat, marți, 4 iunie, la Satu Mare, la o conferință de presă în cadrul căreia și-a arătat susținerea pentru echipa Pro România și pentru Octavian Petric. Fostul premier a declarat că speră ca formațiunea să reușească să atingă obiectivele pe care și le-a propus: ,,Eu sper ca toate lucrurile bune pe care le-a avut Pro România în minte, ușor, ușor să se întâmple”, a spus Ponta.

El a vorbit și despre alegerile ce vor avea loc în acest sfârșit de săptămână, precizând că ,,nu-s niște alegeri frumoase astea de duminică”.

,,De europarlamentare nu a mai vorbit nimeni, am ajuns să trimitem niște oameni care, sincer, vreo doi, trei dintre ei să zicem că ar merita să fie acolo, restul la vorbit cu mâinile limba engleză pe acolo”, a declarat Victor Ponta.

În cadrul conferinței de presă, Ponta a mai precizat că ,,rămân, în continuare, ultimul care a reușit să facă o schimbare la Satu Mare, în 2012”.

Fostul premier a fost completat de Octavian Petric, care a declarat că ,,sunt multe proiecte pentru Satu Mare care s-au dezvoltat în mandatul prim-ministrului Victor Ponta”.

,,Avem al treilea pod când am primit bani prin hotărâre de guvern de la guvernul Ponta, avem centura de ocolire a municipiului Satu Mare. De atunci nu mai există un proiect pentru Satu Mare, n-au existat proiecte cu un asemenea impact care să se dezvolte în Satu Mare. Și acum, în campania electorală, cât am umblat în județ foarte multă lume întreba de Victor Ponta”, a declarat președintele Organizației Județene Satu Mare a Pro România, Octavian Petric.

PortalSM a transmis LIVE conferința de presă:

Exit mobile version