PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Bărbat prins în timp ce vindea droguri în Satu Mare. A fost arestat pentru 30 de zile

La data de 11 iulie 2024, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Satu Mare, au documentat activitatea infracțională a unui bărbat, cercetat pentru trafic de droguri de risc și de mare risc și deținere de droguri de mare risc, fără drept, pentru consum propriu.

La aceeași dată, acesta a fost prins în flagrant delict (în urma unei sesizări în sistem SNUAU 112, prin care se reclama un conflict) în timp ce ar fi deținut în scopul comercializării 10 grame de substanță cristalină 3-CMC, drog de mare risc și 12 grame de canabis (drog de risc).

De asemenea, din cercetările efectuate a reieșit faptul că bărbatul în cauză ar fi deținut o cantitate de cristal (3-CMC) în vederea consumului propriu, fără drept. În urma percheziției efectuate la domiciliul acestuia, au fost descoperite și ridicate mai multe mijloace de probă.

La data de 11 iulie 2024, procurorii D.I.I.C.O.T. au dispus reținerea bărbatului, iar astăzi, 12 iulie, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Satu Mare a dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru 30 de zile.

Activitățile au beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Satu Mare – Biroul de Ordine Publică. Pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.


Sursa: IPJ Satu Mare

Exit mobile version