PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Cum s-a produs accidentul mortal din Satu Mare. Un motociclist și-a pierdut viața

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Satu Mare a dat publicității primele informații în legătură cu accidentul mortal produs vineri, 19 iulie, în localitatea Decebal din județul Satu Mare. Un motociclist a murit după ce a fost lovit în plin de un camion.

Ce spune poliția:

,,La data de 19 iulie, în jurul orei 12.40, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, pe Drumul Național 19, în localitatea Decebal.

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că un motociclist de 39 de ani, din Satu Mare, ar fi efectuat o depășire, intrând în coliziune cu o autoutilitară tip cisternă, condusă de un bărbat de 26 de ani, din județul Bihor, care era angrenat în efectuarea unui viraj spre stânga.

Din producerea evenimentului, a rezultat decesul motociclistului. Conducătorul auto de 26 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză, cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”.


CITEȘTE ȘI:

Exit mobile version