PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Sătmăreanul Adrian Rus, mesaj superb pentru suporteri după EURO 2024: ,,Vă mulțumim din suflet!”

Sătmăreanul Adrian Rus a transmis un mesaj superb pentru suporteri după aventura echipei naționale a României la EURO 2024. Fundașul le-a mulțumit fanilor pentru sprijinul acordat pe parcursul turneului final din Germania și a mărturisit că a simțit din plin această căldură venită din afara terenului. 

,,Cu inimile pline de mândrie și recunoștință, vrem să vă mulțumim din suflet pentru susținerea incredibilă pe care ne-ați oferit-o la EURO 2024. Ați fost alături de noi la fiecare pas, ne-ați încurajat și ne-ați făcut să simțim că jucăm pentru o țară întreagă.

Performanța noastră istorică nu ar fi fost posibilă fără voi, milioanele de români care ați crezut în noi și ne-ați susținut din toată inima. Fiecare meci, fiecare gol și fiecare moment pe teren a fost pentru voi. Chiar dacă drumul nostru s-a oprit în optimi, am reușit împreună să aducem zâmbete și mândrie pe fețele voastre și să demonstrăm că România are o Generație de Suflet.

Să fim mândri de ceea ce am realizat și să continuăm să visăm și să luptăm pentru culorile țării noastre. Vă mulțumim încă o dată pentru tot sprijinul și pentru că ne faceți să simțim că jucăm acasă, oriunde ne-am afla”, a transmis Adrian Rus.

Exit mobile version