PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Accident teribil în județul vecin. Doi șoferi și o fetiță au murit

Accident teribil, luni după-masa, în județul vecin. Șoferii implicați în cumplitul eveniment rutier, dar și o fetiță, pasageră într-unul dintre autoturisme, au decedat. De asemenea, un alt copil a ajuns de urgență la spital.

Pompierii bihoreni au fost anunțați, luni, 12 august, în jurul orei 13.30, că s-a produs un accident în afara localității Cociuba Mare, în care au fost implicate patru persoane. Pentru salvarea victimelor, la locul indicat au fost mobilizate în cel mai scurt timp cinci echipaje de pompieri militari din cadrul a patru subunități, cu trei ambulanțe SMURD tip B2, cu o autospecială de transport victime multiple și cu o autospecială de intervenție, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea și elicopterul SMURD.

Ajunse la fața locului, echipajele medicale și paramedicale au constatat că doi adulți și un copil se află în stop cardio-respirator, iar cel de-al doilea copil, în stare de inconștiență. Echipajele SMURD au efectuat manevre de resuscitare în cazul celor trei victime aflate în stop cardio-respirator și au acordat îngrijirile medicale celui de-al doilea copil, aflat în stare de inconștiență.

Din nefericire, a fost declarat decesul celor doi adulți și al fetiței care se aflau în stop cardio-respirator. Fetița aflată în stare de inconștiență a fost preluată de elicopterul SMURD și a fost transportată la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Clinic Județean Bihor.

Deocamdată nu se știe cum s-a produs impactul dintre cele două mașini. Polițiștii fac cercetări.

Exit mobile version