PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Accident cumplit pe DN19, în județul vecin. Un motociclist a rămas fără o mână

Accident cumplit pe DN19, în județul vecin, după un impact teribil între o mașină și o motocicletă. În urma coliziunii violente, motociclistul a rămas fără o mână.

Evenimentul rutier s-a produs duminică, 8 septembrie, pe DN19, în județul Bihor, la ieșirea din localitatea Diosig spre Cadea. În urma impactului, motociclistul a rămas fără o mână. El a fost transportat de urgență la spital.

Ce spune ISU Bihor:

La ora 15.08, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Crișana” al județului Bihor a fost sesizat cu privire la producerea unui accident rutier între o motocicletă și un autoturism. Pentru salvarea victimei, la locul accidentului s-au deplasat de urgență pompierii militari ai Stației Săcueni, cu autospecială de primă intervenție și ambulanța SMURD a subunității, precum și echipajul de paramedici ai Detașamentului Marghita și echipajul de Terapie Intensivă al SMURD Bihor, cu medic de urgență.

Motociclistul, un bărbat de aproximativ 40 ani, s-a ales cu răni grave și a primit îngrijiri medicale la fața locului. Motociclistul, care a suferit o amputație a unui membru superior, a fost preluat de ambulanța de terapie intensivă mobilă și a fost transportat la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Clinic Județean.

Exit mobile version