PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

O tânără sătmăreancă (18 ani) a furat un telefon din curtea unei firme. Apoi s-a trezit cu poliția la ușă

O tânără sătmăreancă, în vârstă de 18 ani, a furat un telefon mobil din curtea unei firme din municipiul Satu Mare. Apoi s-a trezit cu polițiștii la ușă.

Ce spune poliția:

La data de 16 septembrie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au identificat o persoană bănuită de comiterea infracțiunii de însușirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor.

În urma activităților investigative desfășurate, polițiștii au constatat faptul că o tânără de 18 de ani, din județul Satu Mare, în timp ce se afla în curtea unei societăți comerciale din municipiul Satu Mare, profitând de neatenția persoanei vătămate și-a însușit, fără drept, un telefon mobil, în valoare de aproximativ 4.000 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat și predat persoanei vătămate. În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de însușirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor. Reamintim că, însușirea bunului găsit reprezintă infracțiune, dacă bunul nu este predat autorităților sau celui care l-a pierdut în termen de 10 zile și se pedepsește cu închisoare de la o lună la 3 luni sau cu amendă.


Sursa: IPJ Satu Mare

Exit mobile version