PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

PSD Satu Mare continuă campania de strângere a semnăturilor pentru Marcel Ciolacu

Organizația Municipală PSD Satu Mare a continuat campania de strângere de semnături pentru susținerea lui Marcel Ciolacu, candidatul PSD la funcția de Președinte al României.
În cursul zilei de astăzi, membrii PSD au fost prezenți în Piața de Vechituri, unde, spun ei, au fost întâmpinați cu deschidere și aprecieri din partea sătmărenilor pentru realizările guvernării PSD.

„Campania de strângere a semnăturilor de susținere pentru Marcel Ciolacu, candidatul PSD la funcția de Președinte al României, continuă!

Azi, colegii din Organizația Municipală PSD Satu Mare au fost prezenți în Piața de Vechituri. Sătmărenii i-au întâmpinat cu multă deschidere și apreciere pentru realizările guvernării PSD. Suntem convinși că România are nevoie de un președinte de stânga, capabil să aducă toți românii împreună și să ofere o viziune unitară pentru viitor.

Dacă nu ați semnat până acum, vă așteptăm în zilele următoare la standurile amenajate în diverse zone din municipiul Satu Mare pentru a vă alătura campaniei noastre de susținere”, este mesajul transmis de PSD Satu Mare.

 

Exit mobile version