PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Scandal la ”păcănele”, în județul Satu Mare. Barman snopit în bătaie de doi indivizi, tată și fiu

Scandal la ”păcănele”, în județul Satu Mare. Barmanul localului a fost snopit în bătaie de doi indivizi, tată și fiu. Toate acestea pentru că victima ,,și-a permis” să îi atragă atenția unuia dintre agresori. 

Potrivit informațiilor PortalSM, în timp ce se aflau la un local din județul Satu Mare, doi indivizi, tată și fiu, în vârstă de 53, respectiv 28 de ani, au agresat fizic un barman, căruia i-au aplicat mai multe lovituri cu pumnii la nivelul capului și a corpului, cauzându-i leziuni ce au necesitat pentru vindecare 22-24 zile de îngrijiri medicale.

Concret, în timp ce se afla de serviciu, în calitate de barman, pe fondul faptului că i-a atras atenția unui individ să nu mai lovească cu putere tastele aparatelor de joc de noroc, acesta din urmă l-a lovit cu palma peste față. Barmanul a reacționat și, la rândul său, l-a lovit pe agresor tot cu palma peste față, moment în care în apărarea individului a sărit tatăl acestuia, iar ambii agresori au lovit persoana vătămată cu pumnii în zona corpului și în zona ochilor.

Conflictul nu s-a oprit însă aici. După ce au ieșit preț de câteva minute pe terasa barului, cei doi agresori au vrut să intre din nou în local, însă barmanul s-a pus în ușă încercând să-i împiedice. N-a reușit, că indivizii l-au pus din nou la pământ și i-au aplicat noi serii de lovituri pe tot corpul. Din analiza înregistrărilor video rezultă că agresiunile brutale ce au avut loc pe terasa localului au fost săvârșite în prezența unui minor, acesta fiind nevoit să asiste la asemenea acte de violență.

Pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, cei doi agresori au fost condamnați cu suspendare.

 

Exit mobile version