PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Un copac căzut peste o mașină în Micro 16 din cauza vremii nefavorabile

Un incident neplăcut a avut loc, astăzi, în cartierul Micro 16 din municipiul Satu Mare, unde un copac a căzut peste o mașină parcată, în urma condițiilor meteorologice nefavorabile.

Vântul puternic și aversele intense au contribuit la incident, însă din fericire, nu s-au înregistrat victime. La fața locului, s-au deplasat echipaje ale ISU Satu Mare care au gestionat situația conform procedurilor.

Potrivit avertizărilor emise de Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor (INHGA), județul Satu Mare se află sub incidența unor avertizări Cod galben și Cod portocaliu de inundații. Acestea vor fi valabile începând de sâmbătă, ora 10:00, până luni, ora 24:00, perioadă în care se așteaptă ploi torențiale și intensificări ale vântului.

Meteorologii au emis și un Cod galben de instabilitate atmosferică pentru weekend, cu perioade de averse și rafale de vânt de până la 60 km/h în regiunea Crișana, unde se află și Satu Mare. Cantitățile de apă pot ajunge până la 40 l/mp, iar vremea se va răci semnificativ.

Exit mobile version