PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

USR Satu Mare și-a desemnat candidații la parlamentare. Radu Panait deschide lista la Camera Deputaților

Ieri, în cadrul conferinței județene USR Satu Mare, membrii filialei au votat pentru stabilirea ordinii pe listele candidaților USR la alegerile pentru Camera Deputaților și Senat, pentru județul Satu Mare. La alegeri s-au înscris 12 membri USR, dintre care 5 pentru lista Senatului și 7 pentru lista Camerei Deputaților. Președintele filialei USR Satu Mare, Diana Creț, a fost desemnată să deschidă lista pentru Senat, iar Radu Panait a fost ales pe prima poziție pentru Camera Deputaților.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de USR Satu Mare, printre candidații pentru un loc pe liste se numără: Florin Hendea, specialist în securitate cibernetică; Mircea Călin Cătălin, antreprenor în domeniul HoReCa și absolvent în industria ospitalității; Robert Zob, senator USR în funcție; Rus Sorin, antrenor de fitness și influencer; Dutcaș Nicolae, consilier local Turt; Corina Turner, antreprenoare și inginer; Vasile Ciora, consilier local Călinești Oaș; Vlad Pop, specialist IT și consilier local Valea Vinului; Oșan Flaviu, consultant fonduri europene și Ingrid Bouler, inginer chimist.

Votul s-a desfășurat prin metoda votului universal, cu buletine de vot, iar peste 150 de membri cotizanți USR au fost prezenți la conferința județeană pentru a-și exprima opțiunile.

,,Candidații USR sunt profesioniști integri, cu rezultate în domeniile lor de activitate. Sunt oameni implicați în comunitățile lor, care au contribuit la bunăstarea acestora atât prin funcții politice alese, nu numite, cât și prin activitățile lor civice și spiritul critic, contribuind la consolidarea democrației din România”, transmite USR Satu Mare.


Sursa: Comunicat de presă USR Satu Mare

Exit mobile version