PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Accident în lanț în județul Satu Mare. Trei mașini implicate, un copil a fost rănit

Accident în lanț în județul Satu Mare. În evenimentul rutier au fost implicate trei autoturisme, iar un copil a fost rănit. 

Ce spune poliția:

La data de 16 octombrie, în jurul orei 15.00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, pe Drumul Județean 193, în localitatea Petin.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că un bărbat, de 53 ani, din localitatea Culciu, în timp ce ar fi condus un autoturism pe Drumul Județean 193, în localitatea Petin, nu ar fi păstrat distanța regulamentară în mers față de un alt autoturism, condus de către o femeie de 36 de ani, din județul Satu Mare, intrând în coliziune cu autoturismul, care ulterior a fost proiectat într-un alt autoturism, condus de un bărbat de 44 de ani, din județul Satu Mare.

În urma producerii evenimentului, a rezultat rănirea ușoară a unui pasager, de 11 ani, din autoturismul condus de femeie, care a fost transportat la o unitate medicală, în vederea acordării de îngriji medicale. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind negative.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


Sursa: IPJ Satu Mare

Exit mobile version