PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

VIDEO. Deputatul Radu Panait, reacţie după discursul primarului Kereskenyi de la preluarea mandatului

Radu Panait, Kereskenyi Gabor

Deputatul Radu Panait a avut o primă reacţie după discursul primarului Kerekenyi Gabor de la preluarea noului mandat arătând că există o similitudine între discursul său din campanie şi el al actualului edil.

Am ascultat cu atenţie discursul domului primar şi mi se pare o similitate foarte mare între ceea ce spuneam eu în campania electorală, cum că Satu Mare are nevoie de proiecte îndrăzneţe, are nevoie de proiecte care să ne diferenţieze de vecinii noştri din Baia Mare, din Debrecen, din Nyiregyhaza, din Oradea, că Satu Mare este un oraş cu potenţial. Sper, îmi doresc din tot sufletul ca şi sătmărean, ca d-l primar, în acest al treilea mandat de primar şi cu o experienţă vastă în administraţia locală, să facă aceste lucruri. Mi-ar fi plăcut ca să aud care sunt aceste proiecte încă din campania electorală, însă după cum ştim, singurul mesaj pe care l-a trimis în acea perioadă a fost: Continuăm”, a afirmat Panait.

El le-a urat înţelepciune consilierilor şi forţă de muncă celor din executivul adminsitraţiei.

Atât timp cât voi avea orice fel de putere la nivel parlamentar şi guvernamental, voi face tot ceea ce este omeneşte posibil pentru ca Satu Mare să ajungă în topul oraşelor din România”, a concluzionat Panait.

Exit mobile version