Ultima actualizare: azi, 15:06

Locale

Baze sportive și terenuri de fotbal pentru iubitorii sportului rege din Arad

Sezonul cald este la debut și sportul este din nou în centrul atenției pentru cei care doresc să adopte un stil de viață sănătos. Arădenii pot alege o varietate de activități sportive, de la alergat în parcuri și antrenamente în aer liber până la sporturi de sală și fotbal. Sportul rege, are tradiție în orașul de pe Mureș și aceasta se vede chiar și la o privire pe hartă. Sunt mai multe terenuri de fotbal în oraș destinate celor care doresc să iasă la mișcare și la distracție cu prietenii.

Sportul care stârnește pasiuni

Fotbalul are fani și practicanți pe întreg mapamondul, mii de partide se desfășoară în fiecare zi în întreaga lume, la nivel profesionist sau amator. Este sportul cel mai aclamat și cel care stârnește și cele mai multe pasiuni, mulți sunt dispuși să practice acest sport și chiar să parieze pe echipa preferată, la casele de pariuri sau pe platforme online, așa cum este cazino NetBet, (primul site licențiat în România, L1160651W000195, ONJN, +18).

De ce este fotbalul unanim apreciat

Sportul cu balonul rotund este un bun exercițiu cardio, care ajută la dezvoltarea unor capacităților fizice cum sunt  agilitatea și coordonarea. Datorită acestor atribute este apreciat de cei care doresc să aibă o viață echilibrată. În plus, fiind un sport de echipă, o partidă de fotbal este și o oportunitate bună de a socializa cu colegii sau prietenii după o zi de muncă. Faptul că este pe lista celor mai atractive sporturi și la Arad este dovedit și de numărul mare de terenuri de sport și baze sportive. La o simplă căutare pe hartă vor apărea locații de acest fel în fiecare zonă a orașului, și chiar și în localitățile din apropiere. Terenurile de închiriat sunt echipate cu facilități moderne, cum ar fi iluminare adecvată, vestiare, acces la toalete și un orar de funcționare care le face accesibile și celor care lucrează până seara târziu.

Tradiție sportivă de decenii

Terenurile și bazele sportive menționate nu includ și „Stadionul Francisc Neuman”, casa celor de la UTA și care are de asemenea, o istorie bogată. Inaugurat în toamna anului 1946, acesta a trecut prin mai multe modificări. Pentru a face față noilor cerințe ale competițiilor fotbalistice, vechiul stadion a fost demolat, iar în locul lui a fost realizată o arenă sportivă modernă, cu o capacitate de 12.500 de locuri și care include și un centru de presă, un restaurant și un hotel. De asemenea, pasionați de fotbal  pot să achiziționeze și suveniruri de la magazinul echipei UTA.

Alte sporturi care prind teren la Arad

O gamă largă de discipline sportive indoor și outdoor sunt practicate în oraș, în parcuri, baze sportive și în săli.  Sunt în creștere tenisul și ciclismul, chiar și escalada. Orașul oferă și parcuri unde cei care doresc să își înceapă ziua cu exerciții sportive au ocazia să se antreneze sau doar să se relaxeze la o plimbare.


Sursa foto: Unsplash

Un comentariu

  1. Bia Răspunde

    Ceva din Dorohoi n aveți ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.