Ultima actualizare: azi, 13:15

Regulament comentarii

Regulament postare comentarii

Acest document stabileşte termenii şi condiţiile în care puteţi posta comentariile dumneavoastră pe site-ul www.portalsm.ro

Accesul şi utilizarea site-ului www.portalsm.ro se face sub autoritatea acestor reguli, în termenii şi condiţiile de mai jos. Postarea opiniilor/comentariilor presupune implicit acceptarea acestor termeni şi condiții, cu toate consecinţele care decurg din acceptarea acestora.

  1. Este interzis spam-ul (postări multiple ale aceluiaşi comentariu).
  2. Comentariile sunt exprimate liber, fără cenzură, conform Constituţiei României.
  3. Mesajele ce conţin expresii licenţioase, atacuri la persoană, instigare la ură, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau şterse. Persoanele care consideră că le-a fost atinsă imaginea, sunt rugate să transmită un email la [email protected] astfel încât să fie analizate de redacţie.
  4. Sunt permise numai comentariile în limba română. Comentariile ce conţin prescurtări abuzive, precum şi scrierea cu tz,sh, k, y este interzisă, cu excepţia cazurilor în care pot apărea confuzii.
  1. Comentariile exprimă punctul de vedere şi opiniile autorilor şi nu ale Redacţiei (excepţie făcând mesajele scrise chiar de către aceasta), motiv pentru care nu ne asumăm responsabilitatea pentru materialele postate pe acest site de către alte persoane.
  2. Redacţia PortalSM.ro nu oferă garanţii pentru lipsa de acurateţe a comentariilor postate de cititori, pentru mesajele incomplete, inutile sau pentru orice informaţii prezentate. Comentariile exprimă punctele de vedere ale autorului, nu punctele de vedere ale Redacţiei PortalSM.ro.
  3. Redacţia PortalSM.ro îşi rezervă dreptul de a şterge orice comentariu şi de a interzice postarea comentariilor oricărui utilizator care nu se supune acestor condiţii, fără a da explicaţii ulterioare. 
  4. Autorul este singurul responsabil pentru înregistrările şi comentariile postate pe acest site şi îşi asumă în întregime consecinţele legale, implicit eventualele daune, în cazul unor acţiuni înaintate împotriva celor afirmate. PortalSM.ro nu poate fi făcut responsabil pentru conţinutul înregistrărilor şi comentariilor postate de cititori.
  5. Prin postarea comentariilor dvs. pe www.portalsm.ro sunteţi de acord că dumneavoastră sunteţi singurul responsabil şi veţi despăgubi site-ul www.portalsm.ro sau terţii pentru orice pagubă, costuri sau limitări de profit care apar ca urmare a postării, transmiterii sau referinţei de către dvs. a unor mesaje al căror conţinut încalcă prevederile de mai sus.
  6. În cazul în care o persoană consideră că i-a fost încălcat dreptul de autor sau că i-au fost cauzate prejudicii prin postarea de mesaje pe PortalSM.ro, noi nu putem dezvălui datele personale ale autorului mesajului, comunicarea acestor date către terţi nefiind permisă în lipsa acordului expres al persoanei vizate, în conformitate cu dispozitiile art. 5(1) al legii 677/2001.
  7. Dacă vă consideraţi nedreptăţit în orice mod datorită unui comentariu de pe PortalSM.ro, vă rugăm să semnalaţi comentariu la adresa [email protected] pentru a fi analizat. Comentariul respectiv poate rămâne cum a fost scris, poate fi moderat sau chiar şters.
  8. În cazul unor acţiuni în justiţie, PortalSM va răspunde solicitărilor venite din partea autorităților, atâta timp cât ele corespund rigorilor legale, urmând să facem cunoscute datele autorului acestuia către autoritatea competentă şi să ne conformăm dispoziţiilor acesteia, dacă este cazul.